Premier League
Premier League

Cum sa vezi Live Stream Online meciurile din Premier League pe mobil


Campionatul de fotbal al Angliei este unul dintre cele mai puternice asa ca nu este de mirare faptul ca extrem de multa lume vrea sa vada meciurile din Premier League prin Live Stream Online pe mobil.

Cum poti face asta daca te pasioneaza pariurile sportive si cum poti urmari meciurile favorite direct pe telefonul tau mobil. O poti face gratuit sau poti plati, este decizia ta!

Ce televiziune transmite meciurile din Premier League in Romania?

Singura televiziune care transmite in exclusivitate meciurile din Premier League in Romania este Eurosport. Meciurile din Premier League pot fi urmarite doar pe acest canal, iar daca vrei sa vezi toate meciurile de fotbal din Anglia poti plati un abonament la Eurosport Player.

Avantajul este ca poti descarca si aplicatia Eurosport Player pe telefoanele mobile cu sistem de operare Android sau iOS. Asadar, vei putea urmari meciurile din Premier League si pe iPhone sau iPad.

Un abonament la Eurosport Live costa 5 euro pe luna sau 40 de euro pe an. Daca optezi pentru aplicatia Eurosport Player, vei putea sa vezi meciurile de pe un PC sau laptop, de pe o tableta sau telefon, dar si de pe un Smart TV sau folosind o consola de jocuri. Pentru a face un abonament, accesezi site-ul eurosport.ro si prin sistemul Pay Per View, vei putea vedea meciurile din Premier League.

Conform celor de la Eurosport, poti viziona orice meci din Premier League, iar cel mai interesant este faptul ca puteti derula in timpul unei transmisii live daca ai pierdut o faza din meci si vrei sa o mai vezi inca o data. Mai mult, poti alege si alte unghiuri ale camerei sau poti vedea statistici.

Cum sa vezi meciurile de fotbal din Premier League pe Amazon Prime si cat costa?

Amazon Prime este o alta varianta pentru a vedea meciurile din Premier League. Pentru cei ce nu stiu, Amazon detine drepturile pentru transmiterea campionatului de fotbal din Anglia inca din anul 2018.

Asadar, poti vedea meciuri la rezolutie 4K pe telefonul mobil, pe smartphone, tableta, PC, laptop sau Smart TV. Pretul unui abonament Amazon Prime, un serviciu similar celor de la Netflix, este de 5.99 euro/luna.

Trebuie sa stii ca nicio casa de paruri nu ofera transmisii live online din Premier League. Vei putea gasi, totusi, meciurile din ligile 2-5 ori cele doua cupe si Supercupa pe betano.ro, adica toate meciurile mai putin Premier League.

Afla cum sa vezi si meciurile din Bundesliga, direct de pe telefonul tau mobil!

Cum sa vezi gratuit meciuri de fotbal din Premier League pe telefonul mobil

Dupa cum bine stiti, La Roja Directa este unul dintre cele mai vechi site-uri de streaming online si impatimitii competiilor sportive il cunosc foarte bine. Marele avantaj este ca poti urmari meciuri de fotbal din Premier League complet gratuit.

Un alt site pe care poti viziona fotbalistii preferati din Premier League este stream2watch.co/sports/soccer. Acestia ofera meciuri din mai multe campionate cum ar fi si cel din Scotia, Islanda sau Suedia.

O alta solutie este myfeed2all.eu, care dau sansa celor pasionati de pariuri sportiva sa vizioneze meciurile de fotbal din Premier League.