Serie A
Serie A

Cum sa vezi Live Stream Online meciurile din Serie A pe mobil


Vrei sa vezi Live Stream Oline meciurile din Seria A pe mobil? Ei bine, ai venit unde trebuie pentru ca iti vom explica in detaliu cum poti vedea meciurile de fotbal din campionatul Italiei. Vei putea vedea fotbalistii preferati oriunde te vei afla, cat timp o sa ai acces la o conexiune de internet.

Ce televiziuni din Romania transmit meciurile de fotbal din Serie A?

Pentru cei ce nu stiu, exista cateva televiziuni care transmit meciuri de fotbal din Serie A. Fanii trebuie sa stie ca pot viziona meciuri din sufrageria de acasa pe Digi Sport si Telekom Sport.

Bineinteles, exista si cateva dezavantaje pentru ca aceste doua televiziuni nu pot transmite toate meciurile care au loc, deoarece acestea transmit meciuri si din alte campionate si pot acoperi un maximum de 15 meciuri pe zi.

Daca esti pasionat de pariuri sportive, trebuie sa stii ca agentiile licentiate cu live streaming sunt Unibet, Betano si Betfair. Asa ca exista alternative, pentru a nu pierde meciul de fotbal din Serie A, pe care vrei sa il vezi.

Afla cum sa vezi si meciurile din Bundesliga sau cum sa vezi meciurile din Premier League, direct de pe telefonul tau mobil!

Cum sa vezi meciurile de fotbal din Serie A, pe mobil, cu Betano si Unibet?

Dupa cum am mentionat mai sus, exista case de pariuri sportive care ofera transmisiuni live video online pentru cei ce vor sa vizioneze meciurile de fotbal din Seria A.

Una dintre aceste case este Unibet, iar accesand unibet.ro poti vedea ca meciurile care sunt transmise si online au un mic simbol cu un televizor. In sectiunea „Pariuri” din cadrul site-ului, vei putea sa gasesti o lista cu toate meciurile care sunt transmise online.

Bineinteles, vei putea urmari aceste meciuri si de pe un telefon sau o tableta utilizand aplicatia „Unibet Sports Betting”. Vei putea utiliza aceasta aplicatie pe telefoanele cu sistem de operare Android, dar si pe iPhone sau iPad, adica si pe dispozitivele cu sistem de operare iOS.

Si cei de la Betano ofera pe site-ul lor meciuri din Serie A, dar si Serie B, Cupa si Supercupa. Daca accesezi sectiunea „Serie A” din cadrul site-ului betano.ro, vei putea gasi lista cu meciurile de fotbal si in dreptul lor un simbol cu un buton de play, care arata disponibilitatea unei transmisii live, online.

Cum sa vezi, gratuit, meciuri de fotbal online din Serie A

Daca nu vrei sa accesezi cele doua site-uri mentionate mai sus, o alta varianta o reprezinta site-urile care ofera transmisiuni gratuite prin Flash Player. Marele dezavantaj al acestora il reprezinta reclamele deranjante si foarte dese, asa ca trebuie sa iti instalezi si un AdBlock.

Dezavantajele continua, deoarece daca nu ai o conexiune buna la internet, streaming-ul se poate bloca. Poate fi de vina conexiunea lor sau pot fi de vina site-urile respective, asa ca nu te enerva prea tare!

Iata cele mai populare site-uri de streaming online care transmit meciuri de fotbal din Serie A:

  • Stream2watch.co/sports/soccer – este locul unde gasesti meciuri de fotbal din toate campionatele puternice din Europa
  • Rojadirecta.me – unul dintre cele mai vechi site-uri de streaming, asa ca multi dintre voi deja il cunosc
  • Myfeed2all.eu – gasesti cele mai populare competitii sportive de pe Batranul Continent