Puterea dragostei
Puterea dragostei

Cum sa te uiti Live Stream Online la Kanal D, atunci cand ruleaza Puterea Dragostei


Emisiunea Puterea Dragostei difuzata pe Kanal D este extrem de populara in Romania, iar cifrele de audienta confirma acest lucru. Daca nu vrei sa pierzi niciun episod din acest show, afla cum te poti uita Live Stream Online la Kanal D, atunci cand ruleaza emisiunea ta Preferata si anume Puterea Dragostei.

Cum sa te uiți Live Stream Online la Kanal D, atunci cand ruleaza Puterea Dragostei – Cuprins:

Cand este difuzata si ce este emisiunea Puterea Dragostei?

Daca inca nu stii, Puterea Dragostei este un show matrimonial produs de Acun Medya Turcia si difuzat de Kanal D Romania. Emisiunea a debutat in anul 2018 si este difuzata si in prezent.

Difuzarea emisiunii se face de luni pana vineri de la ora 11:00 si de la ora 17:00, iar sambata si duminica este difuzata de la orele 16:00 si de la 19:00. Filmarile sunt realizate la Istanbul, in Turcia, iar show-ul este prezentat de Andreea Mantea.

Doua sezoane au fost difuzate din anul 2018 pana in prezent, iar castigatorii primului sezon au fost Bianca Comanici si Bogdan Mocanu.

Conform datelor furnizate de Kantar Media, Puterea Dragostei are o audienta destul de mare si minutul de aur depaseste 1 milion de oameni care se uita la show-ul matrimonial. Intrigile, orgoliile si povestile de iubire se petrec sub ochii spectatorilor, iar fiecare episod aduce lucruri noi.

Cum poti sa vezi Live Stream Online atunci cand pe Kanal D ruleaza Puterea Dragostei?

Daca nu te afli langa televizor si vrei neaparat sa vezi emisiunea ta preferata, adica Puterea Dragostei, poti sa o vezi atunci cand ruleaza pe Kanal D chiar de pe site-ul televiziunii. Este foarte simplu si tot ce trebuie sa faci este sa accesezi sectiunea „Live” a site-ului, adica aceasta adresa: https://www.kanald.ro/live.html.

Nu uita, ca trebuie sa accesezi aceasta adresa doar atunci cand emisiunea Puterea Dragostei ruleaza live pe Kanal D. Daca incerci sa faci asta la alte ore decat cele de difuzare, nu vei putea sa vezi nicio editie a emisiunii.

Totusi, avem vesti bune pentru fanii show-ului matrimonial Puterea Dragostei, pentru ca exista o solutie sa vedeti episoadele emisiunii favorite si atunci cand aceasta nu este difuzata live pe Kanal D.

Este extrem de usor si ce trebuie sa faceti este sa accesati cel mai popular site ce ofera continut video gratuit si anume youtube.com. In campul de cautare, scrieti ce vrei sa cautati si anume „Puterea Dragostei”, iar primul rezultat o sa fie canalul oficial al emisiunii. De asemenea, puteti accesa canalul accesand acest link: YouTube Puterea Dragostei. Bineinteles, trebuie sa ai o conexiune buna la internet, iata cum sa verifici viteza acesteia!

Acum ca ati aflat cum puteti vedea live emisiunea atunci cand ea ruleaza pe Kanal D sau cum puteti viziona si alte episoade de pe canalul de YouTube, va dorim vizionare placuta! Daca esti fanul serialului „Ma numesc Zuleyha”, afla cum poti sa vizionezi online episoadele filmului preferat!