Netflix
Netflix

Cum poti sa ai Netflix gratuit timp de mai multe luni, nu doar cele 30 de zile de bun venit


Netflix este un serviciu online pe baza de abonament, care te lasa sa vizionezi filme online. Totusi, daca nu vrei sa platesti in fiecare luna, exista o posibilitate sa ai Netflix gratuity timp de mai multe luni si nu doar 30 de zile de bun venit. Iata cum poti face.

Cum poti sa ai Netflix gratuit timp de mai multe luni, nu doar cele 30 de zile de bun venit – Cuprins:

Ce este si cand a aparut Netflix?

Netflix
Netflix

Dupa cum spuneam, Netflix este un serviciu online pe baza de abonament, care permite utilizatorilor sai sa vizioneze filme si seriale. Puteti viziona filmele preferate nu doar in sufrageria de acasa, ci si pe telefonul mobil, tableta sau laptop. Atat timp cat aveti o conexiune buna la internet, veti putea viziona filme de pe Netflix chiar si din varful muntelui.

Pentru cei ce nu stiu, istoria Netflix incepe in anul 1997, atunci cand Reed Hastings si directorul de software Marc Randolph creeaza compania pentru a oferi un serviciu online de inchiriere a filmelor. In anul 1998 se lanseaza netflix.com, primul site de vanzare si inchiriere de DVD-uri. Urmatorul an a reprezentat momentul cand Netflix a lansat serviciul de abonare, oferind inchirieri nelimitate de filme pe DVD, totul pentru un pret fix achitat lunar. In anul 2005, serviciul avea deja 4.2 milioane de abonati.

2007 a reprezentat anul cand Netflix a introdus pe piata serviciul de difuzare online, ce permitea abonatilor sa vizioneze filme si seriale direct pe computerele personale sau laptopuri. In anul 2008, se incheiau primele parteneriate cu producatori de dispozitive electronice pentru a putea difuza filmele online pe Xbox 360, playere Blu-Ray si decodoare TV. Anul 2009 a adus noi parteneriate pentru a difuza filmele online pe PS3, televizoare si alte dispozitive care se puteau conecta la internet.

In anul 2010, serviciul Netflix a devenit disponibil pe dispozitivele Apple iPad, iPhone si iPod Touch, dar si pe Nintendo Wii si alte dispozitive care se puteau conecta la internet. Mai mult, serviciul se lansa oficial si in Canada. In anul 2011, Netflix se lansa cu succes in America Latina si Caraibe.

Netflix a debutat pe piata din Europa in 2012 si era disponibil in Marea Britanie, Irlanda si tarile nordice. In anul 2016, Netflix a fost disponibil si pentru piata din Romania.

Cat costa un abonament lunar pentru Netflix?

Abonamente Netflix
Abonamente Netflix

In primul rand, trebuie sa iti spunem ca nu exista nicio limitare si poti viziona oricat, oricand si fara nicio reclama. Gasesti o gama larga de filme premiate, seriale, animeuri, documentare. In fiecare saptamana sunt adaugate noi filme si seriale, asa ca oferta creste pe zi ce trece.

Filmele de pe Netflix pot fi vizionate de pe smartpone, tablete, Smart TV, laptop sau orice alt dispozitiv care se poate conecta la internet. Tariful abonamentelor lunare la Netflix variaza de la 7.99 euro la 11.99 euro. Nu aveti consturi suplimentare si nu este nevoie de un contract.

Pentru ca nu exista un contract, poti anula cu usurinta contul tau de Netflix. Trebuie sa stii ca nu exista taxe de anulare, asa ca poti anula sau activa contul in orice moment. Daca nu esti sigur de viteza conexiunii tale de la internet, iata cum o poti verifica!

Iata ce ofera abonamentele lunare la Netflix:

  • 7.99 euro/luna – nu vei avea acces la continut Full HD si poti viziona doar pe un ecran in acelasi timp
  • 9.99 euro/luna – vei avea acces la continut Full HD, dar nu si 4K. Mai mult, veti putea viziona de pe doua dispozitive, in acelasi timp
  • 11.99 euro/luna – in acest abonament ai toate optiunile incluse, adica si continutul 4K. Vizionarea se va poate face de pe patru dispozitive, in acelasi timp

Netflix ofera si posibilitatea de a iti face un abonament saptamanal, iar preturile variaza de la 2.49 euro la abonamentul de baza, la 2.99 euro pentru abonamentul standard, pana la 3.49 euro pentru cel premium. In caz ca vizionezi filmele de pe smartphone, trebuie neaparat sa stii cum sa activezi Dark Mode pe iPhone!

Cum poti folosi Netflix gratuit timp de mai multe luni?

Inregistrare Netflix
Inregistrare Netflix

Ei bine, lucrurile sunt foarte simple si nu trebuie sa faci nimic in afara legii. Atunci cand accesezi serviciul pentru prima data, orice utilizator nou primeste prima luna gratuit din partea Netflix. Retine ca va trebui sa introduci si datele cardului tau de debit sau credit, pentru ca in urmatoare luna vei fi taxat conform tarifului pe care l-ai ales.

Daca nu vrei sa platesti si inca nu esti convins ca acest serviciu online merita banii, mai poti incerca inca o luna gratuit, folosind alt cont si alt card de debit sau de credit. Daca vei vrea sa il folosesti pe acelasi, nu vei mai beneficia de inca o luna gratuita.

Asadar, mai multe conturi, dupa mai multe carduri. Atata timp cat beneficiezi de mai multe carduri, trebuie sa stii ca vei putea avea Netflix gratuit timp de 30 de zile pentru fiecare cont in parte.