Meci Fotbal Liga 1
Meci Fotbal Liga 1

Cum sa vezi Live Stream meciurile din Liga 1 pe mobil


Acum ca totul revine la normal, meciurile din Liga 1 s-au reluat si pandemia este de domeniul trecutului. In caz ca nu te afli in fata televizorului, iti aratam cum poti sa vezi Live Stream meciurile din Liga 1 pe mobil.

Cum sa urmaresti, gratuit, transmisiuni live din Liga 1

Cea mai simpla metoda este sa accesezi cel mai popular site cu continut video si anume youtube.com. Cu toate ca este o varianta mai noua, totul e extrem de simplu si metoda merge folosita atat pe PC sau laptop, cat si de pe telefonul mobil, atunci cand nu te afli acasa.

Daca este un meci Steaua vs. Dinamo, dupa ce a inceput meciul cauta pe YouTube „Steaua vs. Dinamo live online”. Pentru ca vorbim despre un site popular, streaming-ul nu se blocheaza si delay-ul este destul de mic. Calitatea depinde insa de conexiunea ta la internet, asa ca nu ar fi rau sa inveti cum sa verifici viteza conexiunii tale!

Totusi, trebuie sa intelegi ca nu vei gasi mereu toate meciurile care se transmit sau alte partide importante. Insa, meciurile din Liga 1 se gasesc de cele mai multe ori, depinde doar de noroc. Daca vrei sa asculti acel meci dupa ce a fost televizat, iata cum sa convertesti un video de pe YouTube in mp3.

Casele de pariuri online ofera transmisiuni live video

Pentru cei ce nu stiu inca, sunt case de pariuri online care ofera transmisii live video, prin care poti urmari un meci de fotbal in timp real si in aceeasi fereastra in care pariezi. Mai mult, acestia nu percep taxe, insa este de inteles faptul ca vei avea nevoie de o balanta pozitiva a contului de pariuri ori sa fi plasat minimum un pariu in ultimele 24 de ore.

Aceste reguli sunt adoptate de majoritatea caselor de pariuri care ofera transmisii live video, asa ca daca vrei ca data viitoare sa accesezi meciul si sa nu pierzi timpul, nu uita sa lasi in contul tau o suma de bani.

Exista si cateva avantaje, pentru ca stim deja ca live stream-urile se pot intrerupe destul de des sau se pot bloca, ca sa nu mai vorbim de un delay de cateva secunde. Daca vrei sa si pariezi, acest lucru nu iti va placea si te va incurca destul de mult.

Un avantaj major ar fi ca transmisiile live video de la casele de pariuri online nu au delay si nu se blocheaza, ori se blocheaza destul de rar. Un alt avantaj este ca te poti uita direct din pagina de pariuri live, asa ca nu o sa pierzi nicio secunda din meciul tau preferat.

Unde poti urmari meciurile transmise live din Liga 1?

In Romania, meciurile din Liga 1 sunt transmise de Digi, Telekom Sport si Look TV. Trebuie sa stii ca acestea nu pot fi urmarite la casele de pariuri online licentiate. Bineinteles, platformele Telekom Sport Live si Digi Sport Live ofera meciuri transmise live online, insa va trebui sa fii abonat.

Vestea buna este ca daca nu locuiesti in Romania, o sa poti urmari meciurile din Liga 1 pe un site local de pariuri.

Exista si site-uri cum ar fi tv-sport-hd.com unde poti urmari meciurile de fotbal din Liga 1, complet gratuit. O alta solutie este La Roja Directa, poate cel mai vechi site de streaming online, unde poti viziona toate meciurile care iti trec prin minte.