YouTube Convertor Mp3
YouTube Convertor Mp3

Cum sa convertesti un videoclip de pe Youtube in MP3


YouTube a devenit unul dintre cele mai mari site-uri din lume, pentru ca toata lumea se uita la videoclipuri sau asculta muzica. Totusi, este bine sa stim cum putem converti un videoclip de pe YouTube in mp3. Este foarte usor sa faci asta!

Cu peste doua miliarde de utilizatori lunar, YouTube a devenit cea mai mare platforma de entertainment. Artistii din intreaga lume aleg sa posteze videoclipurile pe YouTube pentru ca serviciul oferit de Google le genereaza si bani, bineinteles.

Vloggerii din toata lumea posteaza continut zilnic, asa ca putem spune ca pentru unii, YouTube reprezinta un stil de viata, o platforma sociala unde pot face si bani.

Ce este serviciul YouTube Music si cum il poti folosi?

YouTube Music
YouTube Music

Dupa cum spuneam, majoritatea artistilor aleg sa isi posteze melodiile pe YouTube asa ca tinerii din toata lumea fac zeci de milioane de vizualizari la ultimele videoclipuri postate de cantareti sau formatii.

Totusi, pentru a sustine artistii si a oferi o alternativa la servicii de streaming muzical cum ar fi Spotify, Tidal sau Apple Music, cei de la Google au anuntat serviciul YouTube Music. Dupa cum o spune si denumirea, acest serviciu de streaming iti da posibilitatea sa asculti muzica de pe YouTube direct de pe telefonul tau.

YouTube Music a fost lansat in anul 2008 si a inlocuit serviciul Google Music Play. Utilizatorii au posibilitatea de a accesa albumele artistilor preferati, asculta remixuri la cele mai in voga melodii, dar au si posibilitatea de a urmarii transmisiuni live de la diferite evenimente.

Cat costa YouTube Music in Romania?

YouTube Music App
YouTube Music App

Pentru a folosi YouTube Music pe smartphone, va trebui sa iti descarci aplicatia din Apple Store sau Google Play. De asemenea, YouTube Music poate fi folosit si de pe PC sau desktop.

O sa poti asculta doar genul de musica ce iti place, pentru ca serviciul oferit de Google iti va personaliza playlisturile in functie de istoricul melodiilor ascultate, exact cum functioneaza si YouTube.

Daca te-ai hotarat sa folosesti YouTube Music si sa sustii artistii fara a descarca videoclipurile gratuit, trebuie sa stii ca serviciul de streaming muzical oferit de Google costa 22 de lei/luna. Prima luna va fi oferita gratuit, pentru a iti face o idee si a vedea cum functioneaza.

Atunci cand optezi pentru acest serviciu, nu vei mai fi deranjat de reclamele care apar de multe ori in mijlocul melodiei preferate, asa ca din acest punct de vedere merita sa platesti 22 de lei pe luna. Pentru a va face o idee despre preturile altor servicii de streaming, trebuie sa stiti ca Apple Music costa 19.00 lei/luna, in timp ce Spotify are un pret de 24 lei/luna.

Daca vei folosi pentru mult timp aceasta aplicatie si te vei obisnui cu modul intunecat afisat de YouTube Music, nu ar fi rau sa stii cum sa ai activ Dark Mode iPhone tot timpul!

Cum poti converti un video de pe YouTube in MP3?

YouTube Mp3 Convert
YouTube Mp3 Convert

Daca nu vrei sa optezi pentru un serviciu ca YouTube Music si iti doresti doar sa convertesti un videoclip in mp3, nu este nimic mai simplu. Exista o multime de siteuri care ofera acest lucru, asa ca doar trebuie sa alegi.

Pentru a converti un videoclip, trebuie sa copiezi url-ul videoclipului si sa accesezi un site ca 2conv.com, ytmp3.cc sau oricare altul ce ofera acest serviciu.

Urmatorul pas este sa accesezi unul din siteurile de mai sus, sa dai „paste” la linkul videoclipului, selectezi optiunea mp3 si apesi butonul „convert”. Dupa ce convertirea linkului s-a terminat, apasa butonul „download” si vei putea descarca fisierul mp3 in calculatorul tau.

Pentru ca se mai intampla ca siteurile mentionate sa nu mearga tot timpul, va sugeram sa accesati google.ro si sa cautati „youtube to mp3”. Veti obtine o lista cu siteuri care functioneaza in acelasi fel, asa ca veti putea alege oricand o alternativa de a converti un videoclip de pe YouTube in mp3.

Nu uita, ca daca dureaza foarte mult, inseamna ca ai o conexiune slaba la internet. Iata cum sa verifici viteza la internet la download si upload!