Cum sa devii curier Glovo pentru a iti mari veniturile
Cum sa devii curier Glovo pentru a iti mari veniturile

Cum sa devii curier la Glovo pentru a iti mari veniturile


Glovo reprezinta solutia ideala pentru ce vor sa isi mareasca veniturile lunare, iar binecunoscuta companie are salarii atractive. Iata cum sa te devii curier la Glovo si care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi.

Mii de oameni folosesc aceasta aplicatie, mai ales in aceasta perioada, asa ca este cea mai usoara metoda de a castiga mai mult bani. In fiecare minut se fac foarte multe comenzi pentru diverse lucruri, de la alimente, la flori ori la produse farmaceutice, asa ca nu vei astepta prea mult pentru a livra.

Unde sunt cei mai cautati curieri Glovo si ce salariu au acestia?

Curier Glovo
Curier Glovo

Conform statisticilor, cei mai cautati curieri de la Glovo sunt cautati in Bucuresti si zonele adiacente, adica, Ilfov, Ploiesti, Giurgiu, Alexandria, Dambovita, Slobozia, Pitesti sau Calarasi. Totusi, exista o zona limitata in fiecare oras, unde se desfasoara activitatea, asa ca pentru a colabora cu cei de la Glovo trebuie sa te afli in zona delimitata din orasul respectiv.

Un curier Glovo poate castiga intre 3.000 si 6.000 de lei, in functie de numarul de curse. Plata se calculeaza din momentul in care „gloverul” preia cursa, nu doar de la magazinul sau restaurantul respectiv catre client.

Vestea buna este ca exista bonusuri destul de mari in functie de conditiile meteo si de perioadele cu cerere mare. Aici vorbim de bonusuri de recomandare sau de bonusuri pentru performantele saptamanale.

Cum sa te angajezi ca si curier la Glovo?

Glovo
Glovo

Mai intai, haideti sa lamurim ce inseamna sa fii curier Glovo! Ei bine, va trebui sa livrezi altor persoane ce au nevoie si mai ales, atunci cand au nevoie. Gloverii sunt profesionisti independenti care aleg sa efectueze livrari la anumite intervale orare, folosind propriul vehicul. Asadar, nu vei primi masina sau bicicleta/scuter de la Glovo!

Trebuie sa mai intelegi ca atunci cand iti oferi serviciile de curier, trebuie sa semnezi un contract si sa respecti reglementarile privind activitatile independente. Curierii de la Glovo sunt inregistrati ca lucratori independenti in administratia publica, ceea ce inseamna ca isi vor declara veniturile la sfarsitul anului, in declaratia fiscala.

Procesul este destul de simplu, te inregistrezi pe site-ul glovo.ro, urmaresti o sucrta sesiune online de informare, iar apoi trimiti documentele solicitate de cei de la Glovo. Dupa aceea, ai nevoie de un rucsac izotermic, inveti cum sa folosesti aplicatia Glover, iar apoi incepi sa livrezi.

Nu uita ca e nevoie sa ai varsta minima legala (peste 18 ani) si sa ai un vehicul personal, adica o bicicleta, motocicleta sau o masina.

Materiale necesare pentru a deveni curier Glovo si cum rezervi intervalele orare

Livrare curier
Livrare curier

Inainte sa incepi colaborarea cu cei de la Glovo, este nevoie sa dispui de materialele necesare pentru a face livrari. Daca nu le ai, cei de la Glovo ti le pot inchiria.

Iata materialele necesare pentru a deveni curier Glovo:

  • Baterie externa pentru telefon
  • Suport pentru telefon
  • Cutie/geanta izolanta
  • Costum intemperii, adica geaca si pantaloni

Rezervarea intervalelor orare este iarasi foarte important, iar cei ce lucreaza la Glovo le pot face luni la ora 16:00 pentru weekend si joi la ora 16:00 pentru inceputul saptamanii care urmeaza. Calendarul este deschis mai intai pentru cei ce au cel mai mare scor de excelenta.

Pentru a obtine acest scor de excelenta trebuie sa faci minimum 50 de comenzi, iar scorul este calculat pe masura ce livrezi. Dupa ce ai facut 50 de livrari, scorul intra in viguare si vei avea acces la intervalele orare in functie de scorul de exelenta.

Intervalele orare trecute cu alb sunt cele disponibile, iar cele marcate cu gri sunt ocupate. Atunci cand vei selecta un interval orar disponibil, acesta isi va schimba culoarea din alb in verde.

Afla si cum sa devii sofer la Uber sau cum sa faci bani ca student!