Cum sa te angajezi la Bringo si sa livrezi cumparaturile clientilor
Cum sa te angajezi la Bringo si sa livrezi cumparaturile clientilor

Cum sa te angajezi la Bringo si sa livrezi cumparaturile clientilor


Daca vrei sa iti suplimentezi veniturile, atunci iti recomandam sa te alaturi echipei Bringo. Iata cum sa devii livrator Bringo si sa iti suplimentezi veniturile, iar in acelasi timp sa ai si un program flexibil.

Cum sa te angajezi la Bringo si sa livrezi cumparaturile clientilor – Cuprins:

Ce este Bringo si cat castiga un curier?

Bringo
Bringo

Daca inca nu stiai, Bringo este o platforma romaneasca de personal shopping, ce ofera clientilor posibilitatea de a cumpara din mai multe magazine, utilizand doar telefonul. Curierii Bringo se ocupa de cumparaturi si livreaza comanda in maximum 120 de minute.

Conform celor de la Bringo, poti castiga peste 4.500 lei net/luna, iar castigurile pot ajunge pana la 8.000 lei net/luna, in functie de numarul de livrari pe care le faci. In acelasi timp, vorbim de avantajul unui program flexibil, pentru ca vei lucra in sistem antreprenorial.

Daca vei deveni livrator Bringo, trebuie sa stii ca poti lucra doar 2 ore pe zi, iar in 30 de zile sa castigi peste 1380 lei/luna. Mareste numarul orelor la 4 ore pe zi si vei castiga peste 3.450 lei/luna, iar 6 ore pe zi iti vor aduce peste 4.830 lei/luna. 8 ore pe zi lucrate in Bucuresti, iti aduc un castig de 6.900 lei/luna.

Cum sa te angajezi ca livrator Bringo?

Livrator Bringo
Livrator Bringo

Mai intai, trebuie sa stii ca poti sa devii livrator Bringo doar in orasele Bucuresti, Cluj, Constanta, Iasi, Piatra Neamt, Suceava, Botosani, Pitesti, Braila, Galati, Brasov, Timisoara, Targu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Baia Mare, Sibiu, Focsani, Ploiesti, Oradea, Ramnicu Valcea, Satu Mare, Buzau.

Bineinteles, trebuie sa faci un numar minim de comenzi, iar Bringo recomanda sa lucrezi timp de 20 de ore pe saptamana. Acestea se stabilesc cu o saptamana inainte, pentru ca echipa de livratori sa acopere numarul de comenzi.

Taxa de livrare va ramane la livrator, iar diferenta comisionului va fi platita saptamanal, la 2 saptamani sau lunar, in functie de cum decizi frecventa platilor.

Mai trebuie sa stii ca aplicatia de livratori functioneaza doar pe Android, asa ca pentru a devenit livrator iti trebuie un telefon cu sistemul de operare Android! Cei ce folosesc iPhone cu sistemul de operare iOS sau Huawei, nu pot folosi aplicatia.

Pentru a deveni livrator Bringo, trebuie sa accesezi site-ul acestora, adica sa intri pe bringo.ro pentru a completa datele din formularul obligatoriu, iar apoi sa le trimiti companiei.

O sa ai posibilitatea sa alegi si tipul de contract, care poate fi pe un S.R.L., P.F.A sau cu posibilitatea de a te angaja. Totodata, cei de la Bringo te pot ajuta sa iti deschizi un S.R.L.!

Daca ai o masina si permis de conducere, poti mentiona acest lucru si mai mult ca sigur o sa ai si un avantaj. Ai si posibilitatea de a inregistra o flota de masini.

Acum ca stii ce ai nevoie pentru a te angaja ca livrator la Bringo, iti dorim mult succes si spor la treaba!

Afla si cum sa devii curier la Glovo sau cum sa te devii sofer la Uber!