Transfer date de pe Android pe iPhone (iOS). Cum sa faci asta
Transfer date de pe Android pe iPhone (iOS). Cum sa faci asta

Transfer date de pe Android pe iPhone (iOS). Cum sa faci asta


Transfer date de pe Android pe iPhone (iOS). Afla cum sa faci asta si de ce aplicatie ai nevoie pentru a transfera datele de pe un dispozitiv cu Android pe unul cu iOS, adica un iPhone, iPad sau un iPof touch. Ce trebuie sa stii!

Transfer date de pe Android pe iPhone (iOS). Cum sa faci asta – Cuprins:

Transfer date de pe Android pe iPhone (iOS)

Transfer date de pe Android pe iPhone (iOS)
Transfer date de pe Android pe iPhone (iOS)

Transfer date de pe Android pe iPhone (iOS). Daca si tu tocmai ti-ai cumparat un iPhone sau un dispozitiv cu iOS si vrei sa transferi datele de pe vechiul dispozitiv cu Android, atunci ar trebui sa stii ca o sa ai nevoie de o aplicatie pe nume Move to iOS pe care o poti descarca de pe Google Play.

Este vorba despre o aplicatie dezvoltata chiar de cei de la Apple care vine in ajutorul noilor clienti pentru ca acestia sa transfere mai repede datele de pe vechiul lor dispozitiv ce foloseste Android. O poti descarca de aici.

Inainte sa incepi, trebuie sa stii ca atat dispozitivul cu Android, cat si cel cu iOS (iPhone), trebuie sa fie conectate la o retea Wi-Fi pentru a evita costurile generate de transferul de date. De asemenea, ambele dispozitive trebuie sa fie puse la incarcat pentru a evita pierderea de date. In acest fel, faci un transfer de date de pe Android pe iPhone, in mod corect.

Citeste si: Incarcare rapida telefon. Cum sa incarci bateria in mai putin de o ora!

Totodata, ar fi bine sa te asiguri ca ai si spatiul necesar pe noul tau dispozitiv cu iOS. Daca vrei sa transferi prea multe date, este bine sa stii si care e limita de spatiu. Nu de alta, dar vrei sa faci un transfer complet.

Dupa aceea, este timpul sa pornesti dispozitivul cu iOS si sa selectezi sectiunea Apps & Data (Aplicatii si date). Daca deja ai pornit dispozitivul, va fi necesar sa il resetezi si sa incepi procesul din nou.

Cod transfer
Cod transfer

Transfer date de pe Android pe iPhone (iOS). Acum ca ai selectat Apps & Data este momentul sa te indrepti catre dispozitivul cu Android si sa deschizi aplicatia Move to iOS pe care tocmai ai descarcat-o din Google Play. Dupa aceea, apasa butonul albastru pentru a continua, accepta termenii si conditiile, iar apoi introdu codul din 6 cifre care apare pe dispozitivul cu iOS. Apasa continua si apoi conecteaza-te.

Urmatorul pas consta in selectarea datelor pe care vrei sa le transferi, iar apoi este momentul in care lasi dispozitivele sa isi faca treaba. Chiar daca dispozitivul cu Android spune ca transferul este complet, asteapta pana ce si cel cu iOS te va anunta acelasi lucru!

Tot transferul poate dura ceva timp, in functie de cat de multe date vrei sa transferi. Dupa ce transferul se incheie, pe dispozitivul cu iOS o sa apara un mesaj care te anunta acest lucru. Selecteaza continua si mergi mai departe in a iti seta noul dispozitiv. Va trebui sa urmezi pasii pe care ii vei vedea pe ecran.