Incarcare rapida telefon. Cum sa incarci bateria in mai putin de o ora!
Incarcare rapida telefon. Cum sa incarci bateria in mai putin de o ora!

Incarcare rapida telefon. Cum sa incarci bateria in mai putin de o ora!


Incarcare rapida telefon. In cazul in care vrei sa iti incarci telefonul rapid, o sa iti aratam cum sa faci acest lucru. Exista mici secrete pe care le poti folosi, asa ca telefonul se va incarca in mai putin de o ora. Iata ce trebuie sa stii!

Incarcare rapida telefon. Cum sa iti incarci bateria in mai putin de o ora!

Mod avion telefon
Mod avion telefon

Incarcare rapida telefon. Iata care sunt secretele pentru a iti incarca telefonul in mai putin de o ora. Ce trebuie sa stii pentru a aplica si pentru dispozitivul tau. Nu conteaza daca folosesti un telefon cu sistem de operare iOS sau Android, poti folosi aceste metode pentru fiecare dispozitiv.

Trebuie sa stii ca un smartphone consuma multa energie chiar daca nu il folosesti, pentru ca toate aplicatiile pe care le-ai instalat continua sunt consumatoare de curent. Chiar si apelurile, mesajele si conexiunea Wi-Fi.

Drept urmare, pentru a incarca telefonul rapid, este indicat sa treci in modul avion, adica acela pe care il selectezi cand calatoresti cu avionul si care intrerupe conexiunea cu reteaua. Nu o sa mai poti primi mesaje sau apeluri, iar incarcarea telefonului se va face cu 25% mai rapid.

A doua metoda este sa inchizi complet telefonul, iar in acest fel te asiguri ca aplicatiile nu mai functioneaza si nu mai exista alti consumatori de energie. Chiar daca o sa stea inchis

Priza sau la un port USB? Ce este indicat pentru incarcarea rapida a telefonului!

Incarcare rapida telefon priza
Incarcare rapida telefon priza

Acum ca am stabilit cum ar trebui sa iti incarci telefonul rapid, ar trebui sa stii si ce ar trebui sa folosesti, priza sau port USB? Iata ce spun expertii!

In cazul in care vrei o incarcare rapida a telefonului, foloseste priza, pentru ca aceasta ofera mai multa putere fata de un laptop sau un incarcator de masina. Bineinteles, nu credem ca mai are rost sa spunem ca ar trebui sa folosesti incarcatorul original al telefonului si nu unul aftermarket cumparat dintr-un magazin oarecare.

In situatiile in care nu te afli la o priza, iti recomandam folosirea unui powerbank, adica acea baterie mobila pe care o gasesti in orice magazin de specialitate. Avantajul este ca o poti lua cu tine oriunde si iti poti incarca telefonul de cateva ori, asta daca vorbim despre o baterie cu o capacitate de peste 10.000 mAh.

Desigur, o sa iti mai dam un sfat: nu tine telefonul la soare atunci cand incarci bateria! Bateria genereaza deja caldura atunci cand se incarca, iar daca va sta si in soare, temperatura o sa creasca si mai mult. Caldura este principalul inamic al bateriei, asa ca daca vrei sa aiba o durata de viata mai lunga, trebuie sa eviti sa incarci telefonul in soare.

Afla si cum sa incarci bateria la telefon in mod corect pentru a ii prelungi durata de viata sau cum sa iti dezinfectezi in mod corect telefonul si cat de des trebuie sa o faci!