Cum sa blochezi apeluri pe Facebook Messenger
Cum sa blochezi apeluri pe Facebook Messenger

Cum sa blochezi apeluri pe Facebook Messenger


Apelurile pe Facebook Messenger sunt din ce in ce mai folosite de utilizatori, asa ca nu ar fi rau sa stii cum sa le blochezi. Afla care este cea mai simpla metoda de a bloca apelurile pe care nu vrei sa le preiei pe Facebook Messenger.

Cum sa blochezi apelurile pe Facebook Messenger de pe iPhone sau iPad?

Stim cu totii cat de enervante sunt apelurile pe Facebook Messenger, asa ca este cazul sa le oprim. Daca ai un iPhone sau iPad iti va fi extrem de usor si poti face asta numaidecat.

Cum sa blochezi apelurile pe Facebook Messenger de pe un dispozitiv cu iOS:

  • Acceseaza Settings > Privacy
  • Selecteaza Camera
  • Acum, ai ajuns in sectiunea unde ai mai multe aplicatii. Selecteaza Messenger, adica muta glisorul la stanga. Astfel, camera nu va putea fi accesata de aplicatia Messenger
  • Mai departe intoarce-te la Privacy si acceseaza sectiunea Microphone. Si aici, muta glisorul la stanga, pentru a interzice accesul aplicatiei Messenger la microfonul dispozitivului tau
  • Du-te inapoi la Privacy si acceseaza sectiunea Phone. Vei face acelasi lucru ca si mai sus, adica vei muta glisorul la stanga, in dreptul aplicatiei Messenger

Ai interzis accesul aplicatiei Messenger la camera, telefon si microfon! In acest fel, prietenii tai nu te vor mai putea apela folosind Facebook Messenger!

Cum sa blochezi apelurile Facebook Messenger pe un dispozitiv cu Android

Daca nu folosesti un telefon cu iOS si ai un dispozitiv cu Android, pasii sunt diferiti, insa o sa iti explicam ce trebuie sa faci si in acest caz.

Pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a dezactiva apelurile pe Facebook Messenger de pe un telefon cu Android:

  • Acceseaza sectiunea Apps sau, in functie de telefonul pe care il folosesti, selecteaza Advanced > Permissions Manager
  • Selecteaza Messenger > Permissions
  • Selecteaza Camera > Deny
  • Urmatorul pas este sa selectezi Microphone > Deny
  • Ultimul pas este sa selectezi sectiunea Phone > Deny

In acest fel, vei bloca apelurile pe Facebook Messenger pe un dispozitiv cu Android, iar nimeni nu te va mai putea suna.

Blocarea apelurilor pe Facebook Messenger de pe PC sau laptop

Bineinteles, te va interesa sa faci acelasi lucru si pe un PC sau laptop, asa ca haideti sa trecem la treaba si sa vedem cum se pot bloca apelurile pe Facebook Messenger de pe un browser.

Acceseaza site-ul facebook.com si apasa pe iconita care arata o rotita, o sa o gasesti in partea dreapta, jos. Acolo, selecteaza Turn Off Video/Voice Calls.

O sa ai optiunea sa le blochezi pentru o ora, pana a doua zi la ora 8 dimineata sau pana cand te vei decide sa le accepti din nou, deci pentru o perioada nelimitata. Apasa butonul „Disable” si ai rezolvat aceasta problema!

Afla si cum sa stergi permanent toate datele pe care Facebook le are despre tine sau cum sa opresti Facebook sa iti vada intreaga activitate Web.