Cum sa stergi permanent toate datele pe care Facebook le are despre tine
Cum sa stergi permanent toate datele pe care Facebook le are despre tine

Cum sa stergi permanent toate datele pe care Facebook le are despre tine


Daca tii la datele tale si vrei ca Facebook sa nu le aiba, o sa iti aratam metoda prin care nimeni nu iti va mai vedea pozele sau postarile pe care le-ai facut demult si pe care le vrei pierdute.

Iata cum sa iti stergi permanent toate datele pe care Facebook le are despre tine. Facand acest lucru, o sa fii mai linistit pentru ca nimeni nu va mai vedea pozele pe care le postai de la petreceri sau statusurile pe care nu mai vrei sa le stie nimeni.

Cum sa iti dezactivezi contul de Facebook

Daca inca nu esti 100% sigur ca vrei sa renunti la reteaua de socializare, iti poti dezactiva contul de Facebook, iar compania nu iti va sterge datele, insa va face imposibila accesarea acestora de catre alti useri, adica cei ce vor sa iti vada profilul.

S-ar putea sa fie o idee buna pentru tine, daca vrei sa iei o pauza de la Facebook, insa nu esti sigur ca vrei sa renunti de tot la reteaua de socializare unde sunt prezenti toti prietenii tai. Vestea buna este ca o sa mai poti folosi contul de Facebook Messenger.

Pentru a dezactiva contul de Facebook, trebuie sa urmezi acesti pasi:

  • Acceseaza Settings > General
  • Manage your account
  • Deactivation and Deletion
  • Deactivate your account (Dezactiveaza-ti contul)

Cum sa stergi informatiile pe care Facebook le are despre tine

Mai intai, trebuie sa iti spunem ca Facebook stocheaza datele sub forma de poze, postari, likes etc. Daca nu vrei sa stergi totul, poti intra pe wall-ul tau si sa incepi sa stergi tot ce gasesti, insa s-ar putea sa te plictisesti pentru ca daca ai fost un utilizator activ, va trebui sa stergi destul de multe.

Poti sari peste acest pas si poti vedea informatiile pe care Facebook le are despre tine. Pentru a accesa aceasta sectiune acceseaza meniul Settings > Your Facebook Information. Odata ajuns acolo, poti descarca informatiile pe care reteaua de socializare le are despre tine sau le poti accesa (Access Your Information) si le vezi pe fiecare categorie (postari, video, poze etc).

Daca vrei sa stergi o informatie, pur si simplu apesi pe iconita care arata un creion si selectezi Delete (sterge). Poti face acest lucru pentru orice postare, poza, video, comentariu sau alte lucruri pe care le gasesti si le vrei pierdute.

Afla si cum poti sa faci o cautare pe Google in modul incognito sau cum sa verifici viteza conexiunii tale la internet!

Cum sa stergi pentru totdeauna datele pe care Facebook le are despre tine

Daca nu mai vrei sub nicio forma ca datele despre tine (postari, foto, statusuri etc.) sa fie stocate de Facebook, trebuie sa iti stergi contul pe reteaua de socializare.

Retine ca daca o sa faci acest lucru, nu o sa mai poti folosi contul de Facebook Messenger si alte aplicatii unde te-ai logat cu contul de Facebook (Spotify etc.). Asa ca gandeste-te foarte bine!

Totusi, pentru ca multi s-au razgandit dupa ce si-au sters contul, Facebook iti ofera o perioada de 30 de zile pentru a te mai gandi la decizia pe care ai luat-o. Dupa ce va trece aceasta perioada, contul tau va fi sters pentru totdeauna!

Pentru a iti sterge contul de Facebook, trebuie sa urmezi acesti pasi:

  • Acceseaza Settings > Your Facebook Information
  • Deactivation and Deletion
  • Permanently Delete Account

Facebook iti va mai cere parola inca o data, pentru a se asigura ca esti tu si nu cineva care ti-a accesat contul. De asemenea, Facebook spune ca informatii cum ar fi like-urile s-ar putea sa fie vizibile pentru prietenii tai dupa ce ai sters contul, iar informatiile pe care prietenii tai le-au postati cu/despre tine o sa fie vizibile in continuarea, pentru ca sunt datele prietenilor tai si nu ale tale.