Cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Scorpion
Cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Scorpion

Cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Scorpion


Cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Scorpion. Rece, incapatanat, razbunator si plin de pasiune… acestea sunt cateva dintre trasaturile dominante ale unuia dintre cei mai misteriori nativi ai horoscopului, Scorpionul.

Cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Scorpion – Cuprins:

Trasaturile zodiei Scorpion

Trasaturile zodiei Scorpion
Trasaturile zodiei Scorpion

Poate ca Scorpionul atrage atentia prin faptul ca nu prea stie sa ierte si devine periculos in relatia cu oamenii care il ranesc sau il ameninta, dar, dincolo de zona asta mai intunecata, acest nativ este un prieten devotat si fidel. Desigur, e mai bine sa ramai in sfera prietenilor lui, mai ales daca chiar vrei sa-ti fie bine.

Scorpionul este direct si iti va spune verde-n fata ce are de spus. Nu pentru a te rani, ci pentru a te atentiona, de exemplu, ca ai trecut de granita lui de toleranta. E mai bine sa procedezi la fel pentru ca nimic nu il scoate din sarite mai rau pe acest nativ decat minciuna, ipocrizia.

Barbatul Scorpion este devotat familiei si prietenilor lui. In plus, este un nativ extrem de tenace si de determinat, dar si practic. Va cauta avantaje chiar si in relatiile amoroase si isi va cauta beneficiile inainte de a se arunca in orice tip de colaborare.

Nativul Scorpion pare extrem de dur si pentru ca are standarde ridicate. Si cand spun asta ma refer atat la exigenta pe care o manifesta fata de el insusi, cat si fata de cei din jurul lui. Nu ii suporta pe cei superficial, care fac treaba doar ca sa fie facuta. Daca vrei ca un lucru sa fie dus la bun sfarsit si rezultatele sa fie dintre cele mai bune, atunci Scorpionul e omul tau.

Daca vrei ca o poveste din viata ta sa ramana secreta, atunci i-o poti spune Scorpionului pentru ca acesta nu va plimba niciodata vorba. Nici daca se va supara pe tine si ii vei devebi dusman, nu iti va spune secretul mai departe.

Este confidentul perfect prin definitie. Este atras de secrete, ii place sa cunoasca intimitatile si secretele cele mai ascunse ale celor din jurul lui, ii plac misterele, dar ii plac si aliantele. Uneori chiar le prefera jocurilor pe fata, la vedere.

In plus, femeia Scorpion este extrem de frumoasa si de pasionala, dar si o gospodina desavarsita. Este o fire dominatoare si tine foarte mult la convingerile si parerile ei. Totodata, ia decizii si se tine de ele cu fermitate . Poate fi perfectionista si extrem de cicalitoare cu partenerul de viata.

Nativii Scorpion sunt gelosi si posesivi si nu acorsa incredere totala partenerului decat dupa ce s-au convins ca acesta o merita.

Talismanele Scorpionului

Potcoava
Potcoava

Scorpionul este guvernat de planeta Pluto, cea care le ofera idependenta, dinamism si dorinta de a invinge. Elementul lor esential este Apa, iar fierul este metalul care ii reprezinta cel mai bine pe acesti nativi. Poate si pentru ca in traditia populara se crede ca acest metal are puterea de a indeparta energiile negative de cei care il poarta sau il tin aproape.

Rosul este culoarea care le aduce noroc Scorpionilor, care se simt cel mai bine in zilele de marti. Acesti nativi misteriosi au si cateva numere norocoase. Este vorba despr 8, 9, 2 si 4.

Potcoava este talismanul de suflet al Scorpionilor, mai ales daca este facuta din fier. Este recomandat ca acest talisman sa fie amplasat la intrarea in casa, tocmai pentru a-i proteja pe nativii Scorpion de energiile negative, care le pot tulbura linistea si armonia din casa.

Piatra norocoasa pentru zodia Scorpion

Piatra norocoasa pentru zodia Scorpion
Piatra norocoasa pentru zodia Scorpion

Rubinul este piatra de suflet a nativului Scorpion. Poate si pentru ca este o piatra nobila, poate pentru ca le stimuleaza mintea, gandirea si ii ajuta sa fie mai obiectivi in luarea deciziilor.

Este, totodata, o piatra care le ofera acestor nativi curaj, le potenteaza stima de sine si ii ajuta cand au probleme de concentrare. Rubinul este piatra care face casa buna cu nativul Scorpion, mai ales cand acestea traverseaza perioade mai grele in viata sau cand viata lui este plina de incertitudini.

Citeste si: Cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Capricorn

Carneolul ii ajuta pe acesti nativi sa fie mai optimisti, sa vada partea plina a paharului, sa se bucure de ceea ce le ofera viata si sa traiasca mai intens momentul prezent, sa fie, cumva, mai ancorati in realitate.

Totodata, aceasta piatra ii ajuta pe Scorpioni sa se mai tempereze cand sunt tentati sa ii intepe, sa ii critice sau sa ii puna la punct pe cei din jurul lor. Le ofera, astfel, capacitatea de a empatiza cu persoanele cu care interactioneaza si de a fi ceva mai intelegatori.

In fine, jaspul rosu le aduce Scorpionilor un plus de curaj, onestitate si initiativa si, in plus, ii aprijina pe acesti nativi sa scape de vinovatie, o emotie care le vine ca o manusa Scorpionilor in mai toate situatiile de viata.