Cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Sagetator
Cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Sagetator

Cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Sagetator


Cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Sagetator. Distinsi si plini de mister, greu de intimidat si de pus la punct, dar si foarte dinamici si energici – asa pot fi descrisi, pe scurt, nativii zodiei Sagetator.

Cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Sagetator – Cuprins:

Trasaturile zodiei Sagetator

Trasaturile zodiei Sagetator
Trasaturile zodiei Sagetator

Sagetatorul se evidentiaza prin mai multe trasaturi caracteristice. Poate cea mai importanta dintre ele sau, mai bine spus, care imi place mie cel mai mult, este altruismul acestor nativi. Sunt genul de oameni care se lasa pe ei pentru a-i ajuta pe cei din jurul lor. Nu stiu ce inseamna egoism, iar cand vine vorba despre oamenii lor dragi, despre prieteni, le place sa daruiasca.

Nativul Sagetator este intruchiparea veseliei. Daca esti intr-o pasa proasta si ai nevoie de cineva care sa iti readuca zambetul pe buze, atunci pune mana pe telefon si suna-l pe Sagetatorul din lista ta de prieteni. Stie multe glume, stie si cand sa le spuna si, in plus, e si destul de carismatic astfel incat sa stie cum sa le spuna.

Sagetator este o fire optimista, ii place viata si vede mai mereu partea plina a paharului. Sunt si foarte perseverenti si nu renunta cu una, cu doua, la ceea ce si-au propus si isi doresc sa faca. 

Sagetatorul este un nativ independent, care ia deciziile de unul singur si nu suporta sa fie controlat sau sa ii fie influentata deciziile. 

Totodata, Sagetatorii militeaza pentru adevar si dreptate si iau foc cand vad o nedreptate sau cand asupra lor se comite una. Nu suporta minciuna, ei insisi sunt foarte corecti si, desi prefera sa spuna si sa li se spuna adevarul in fata, o fac fara a rani… evident, e mai bine sa nu ii provoci.

Barbatul Sagetator are un farmec aparte, care este dublat de o inteligenta crescuta, ascutita. Sunt putin aroganti si destul de reci si de retinuti in relatiile de zi cu zi. Uneori, dau dovada de lipsa de tact. Sunt idealisti, insa nu peste masura. 

Femeile Sagetator sunt greu de impresionat si de cucerit, nu sunt preocupate de intrigi marunte si nu isi pierd timpul cu astfel de povesti. Sunt distincte, au prestanta si isi aleg cu mare grija anturajul. Pot fi extrem de rautacioase, malitioase, insa, in acelasi timp, foarte subtile.

Talismanul zodiei Sagetator

Laba de iepure
Laba de iepure

Sagetatorul este guvernat de Jupiter, iar elementul esential pentru acest semn zodiacal este Focul. Staniul este metalul reprezentativ pentru Sagetatori, carora le mai poarta noroc albastrul, zilele de joi si numerele 3, 5 si 7. 

Laba de iepure este talismanul care ii fereste pe nativii Sagetator de vraji, descantece sau de orice energie negativa. Da, stiu suna cat se poate de bizar, doar ca in vremurile noastre, evident, daca esti Sagetator nu va trebui sa alergi un iepure si sa il sacrifici, ci sa cauti un pandantiv similar intr-un magazin de specialitate. Asta daca vrei sa fii protejat de energiile negative. 

Florile de primavara, cum sunt narcisele si lalelele, dar si rozmarinul sunt plante care, de asemenea, le poarta noroc acestor nativi de Foc.

Piatra norocoasa zodia Sagetator

Piatra norocoasa zodia Sagetator
Piatra norocoasa zodia Sagetator

Nativii Sagetator nu sunt, de felul lor, ocoliti de noroc. Sunt mai multe pietre care le potenteaza norocul, dar si alte aspecte importante ale vietii. 

Turcoazul este piatra de suflet a nativilor Sagetator pentru ca le aduce acestora echilibru emotional. Este importanta pentru ei pentru ca ii ajuta sa isi stabileasca prioritatile si le potoleste avantul de a face mai multe lucruri in acelasi timp. Turcoazul ii ajuta pe Sagetatori sa isi dea seama ce este cu adevarat important pentru ei, sa realizeze aceste dorinte, astfel incat sa isi gaseasca linistea si sa fie in acord deplin cu ceea ce sunt ei de fapt.

Citeste si: Cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Scorpion

Piatra de azurit rezolva blocajele energetice ale Sagetatorilor si le tempereza incapatanarea pe care o au cand persista in obiective care nu le aduc niciun fel de beneficiu. Ii ajuta pe acesti nativi sa fie putini mai critici si sa discearna intre important si mai putin important sau intre ceea ce trebuie sa fie facut si este bine sa fie facut si ce nu. Tot azuritul le potenteaza nativilor Sagetator abilitatile de comunicare. 

Zirconia ii apropie pe Sagetatori de lumea si de valorile spirituale, ajutandu-i sa se detaseze de tot ce inseamna lumea materiala. Totodata, este o piatra care ii ajuta sa se inteleaga mai bine ca oameni si sa isi descopere profund zona spirituala si legatura cu Divinitatea.

In fine, tanzanitul este recomandat sa fie purtat de catre Sagetatori mai ales cand acestia au de luat o decizie mai grea, sa aleaga ceea ce este bine, corect, moral in detrimentul unui bine emotional de moment. E o piatra care ii ajuta sa descopere calea cea buna si sa mearga mai usor pe ea, fara regrete ca au renuntat la o placere de moment, de exemplu.