Cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Fecioara
Cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Fecioara

Cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Fecioara


Cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Fecioara. Sensibilitate, ratiune si multa frumusete fizica-acestea par a fi ingredientele de baza ale celor din zodia Fecioara. Acesti nativi, o zodie de Pamant, sunt extrem de perfectionisti, dar si critici, insa nu suporta cand aceasta este indreptata impotriva lor. Sunt firi muncitoare si destul de incapatanate, ca mai toate semnele de Pamant.

Cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Fecioara – Cuprins:

Trasaturile zodiei Fecioara

Trasaturile zodiei Fecioara
Trasaturile zodiei Fecioara

Nativii Fecioara sunt firi complexe, au o personalitate compacta, sunt usor previzibili si nu fac excese in viata lor. Ar trebui sa stii si cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Fecioara.

Au o mare nevoie de ordine, fie ca vorbim despre spatiul in care locuiesc sau lucreaza, fie ca vorbim despre organizarea timpului si a sarcinilor de lucru, iar dezordinea ii scoate pur si simplu din minti pe acesti nativi.

In plus, nativii Fecioara a mare nevoie de siguranta si de stabilitate in viata lor, indiferent de domeniul despre care vorbim.

Prudenta este un alt cuvant care ii defineste pe acesti nativi. Fecioarele sunt firi extrem de calculate, care nu se hazardeaza in deciziile pe care le iau. De fapt, e destul de complicat sa faci o Fecioara sa ia o decizie in timp scurt, tocmai pentru ca are nevoie de timp pentru a intoarce problema pe toate partile ei.

Nativii Fecioara sunt firi extrem de practice, dar si cumpatate pana la zgarcenie. Nu vei vedea o Fecioara care sa arunce cu banii in dreapta si stanga, cum face, de exemplu, Leul. Are mare mare nevoie si tanjeste dupa aprecierea si confirmarea, validarea celor din jurul ei. Si… asa cum am mai spus, este un nativ extrem de sensibil la critica.

Femeia din zodia Fecioara este ingrijita, preocupata de aspectul ei fizic, sociabila si comunicativa. Este, de asemenea, o gospodina perfecta, extrem de perfectionista, atenta la detalii si uneori cicalitoare, mai ales in relatiile de cuplu.

Aceasta nativa este afectuoasa, prietenoasa si calda cu cei care ii ofera atentie si o valideaza si devine ostila cu persianele care o resping, o ignora sau nu ii acorda suficient de multa atentie… sau, in fine, atentia pe care o considera ea ca fiind necesara si suficienta. Ar fi bine sa stii si cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Fecioara.

Talismane norocoase

Talisman norocos zodia Fecioara
Talisman norocos zodia Fecioara

Fecioara este guvernata de planeta Mercur si are ca element natural esential Pamantul. Cuprul este metalul care reprezinta cel mai bine acest semn zodiacal, care este caracterizat de culoarea galbena. Ar trebui sa stii cate ceva despre asta, inainte sa afli cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Fecioara.

Fecioarele se simt cel mai bine si au noroc in zilele de miercuri, iar ziua lor norocoasa este in 6.

Talismanul norocos al Fecioare este Ochiul rau care le mentine in protectie si siguranta in fata vibratiilor negative transmise de cei din jurul lor. Este important pentru acesti nativi sa plaseze acest talisman la intrarea in casa lor sau ca breloc la cheile de la masina, ca medalion sau sa il tina pur si simplu in portofel sau pe birou.

Piatra norocoasa pentru zodia Fecioara

Piatra norocoasa pentru zodia Fecioara
Piatra norocoasa pentru zodia Fecioara

Cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Fecioara. Boem si foarte sensibil, nativul Fecioara este cel mai bine sustinut energetic de safir. Aceasta piatra, desi are la baza energiile elementului Apa, reprezinta adevarul si continuitatea si il ajuta pe nativul Fecioara sa isi dezvolte compasiunea fata de semeni, dar si loialitatea si intelegerea. In plus, are efecte calmante, reduse anxietatea, o tulburare care le da mari batai de cap nativilor Fecioara.

In plus, safirul ii ajuta pe nativii Fecioara sa treaca prin momentele stresante, tensionate si neplacute ale vietii, stimulandu-le bucuria de a trai.

Ametistul le merge la suflet celor din Fecioara oferindu-le bucurie si liniste si ajutand la echilibrarea energiilor din organism. Este o piatra care indeparteaza agitatia, dar si anxietatea cauzata de examene sau demararea unor proiecte noi.

Citeste si: Cum sa cuceresti femeia Fecioara. Ce fel de barbati isi doreste?

Ametistul ii ajuta pe nativii din Fecioara sa vada lucrurile mai in detaliu, in amanunt si sa aiba o perspectiva de ansamblu, detasata si obiectiva asupra evenimentelor din viata lor. Asadar, ai alternative atunci cand vrei sa stii cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Fecioara.

Citrinul le este si el benefic acestor nativi, mai ales prin faptul ca tine la distanta energiile negative. Totodata, ii ajuta pe nativii Fecioara sa comunice mai bine, mai deschis si mai eficient cu cei din jurul lor, dar si sa isi cultive calitatile de relationare. Asta pe de o parte.

Pe de alta parte, citrinul vine sa potenteze capacitatea organismului de a se vindeca si de a se recupera dupa boala si, in plus, pe nativii Fecioara ii ajuta sa aiba mai multa incredere in ei, in fortele proprii.