Cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Pesti
Cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Pesti

Cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Pesti


Cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Pesti si care este aceasta. Zodia Pesti este, poate, cea mai empatica din intregul zodiac. Dincolo de sensibilitatea pe care nativul Pesti o afiseaza, de multe ori se afla o personalitate puternica, o persoana care stie ce vrea, stie cum sa obtina si care se simte foarte bine in lumina reflectoarelor.

Cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Pesti – Cuprins:

Caracteristicile zodiei Pesti

Caracteristicile zodiei Pesti
Caracteristicile zodiei Pesti

Pestele este o zodie duala, de apa, care tinde sa iti cam alunece printre degete, mai ales daca nu reusesti sa il abordezi cum trebuie.

Pestii au o intuitie de necontestat si mizeaza pe ea de fiecare data cand au de luat decizii importante. Evident, intuitia nu ii tradeaza mai deloc.

Pestii sunt foarte empatici si intelegatori cu cei din jurul lor. Nu suporta nedreptatea si se vo opri din drumul lor ori de cate ori este nevoie pentru a-i ajuta pe cei mai putin favorizati de viata. Daca este vorba despre cei dragi lor, atunci niciun efort nu este prea mare.

Pestii sunt creativi, au o imaginatie foarte buna, insa, sunt cumva trasi in spate de faptul ca nu prea au rabdare si sunt, de multe ori, timizi in relatiile cu cei din jurul lor. 

Pestii pot fi extrem de nehotarati in luarea deciziilor si astfel sa ii calce pe nervi pe cei din jurul lor sau pot, de asemenea, sa ratezi oportunitati importante atat in viata lor, cat si in cariera.

Si ei viseaza cu ochii deschisi, sunt usor ametiti si tind sa dezvolte obsesii, mai ales pentru persoanele de sex opus. Evident, vor fi tinuti la distanta de acestia.

Citeste si: Cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Scorpion

Trebuie sa iti mai spun ca nativul Pesti este onest si are un simt al dreptatii iesit din comun. Totodata, este o combinatie, uneori disproportionata, intre idealism si pragmatism si ii place sa se situeze la extreme, niciodata intr-o zona mai moderata. 

De obicei, se adapteaza bine la situatiile noi. Este caracterizat de labilitate emotionala si poate trece foarte usor de la euforie la disperare, aspect care ii confuzeaza si ii sperie mai ales pe cei care nu sunt foarte obisnuiti cu ei.

Sunt extrem de sensibili si focusati pe binele celorlalti si fac orice este necesar pebtru a-i sprijini pe cei aflati la nevoie.

Femeia Pesti are un simt al umorului foarte bine dezvoltat, comunica foarte bine, uneori este mai volubila decat este cazul. Si ea este idealista si crede in oameni si in bine, luptand pentru dreptate si starea de bine a celor din jur. Are o buna dexteritate manuala si este inzestrata cu simt artistic. Femeia Pesti este interesata de zona ezoterica si mistica si te va suprinde cu o sinceritate dezarmanta.

Talismanele Pestilor

Staniu
Staniu

Pestii sunt guvernati de planeta Neptun, iar elementul natural esential pentru aceasta zodie este Apa. 

Zodia Pesti este reprezentata de staniu, ca metal norocos, si de culoarea verde-albastrui. Pestii sunt favorizati de zilele de joi, iar numerele lor norocoase sunt 2, 6 si 7.

Prinzatorul de vise este talismanul pe care nativii Pesti ar face bine sa il tina aproape pentru ca ii ajuta sa isi indeplineasca visele, dar si pentru ca previne aparitia cosmarurilor. Acest talisman poate fi purtat ca medalion sau poate fi amplasat in dormitor. El aduce energie buna si daca este pastrat pe birou, la locul de munca.

Pandantivele cu animalele marine si argintul pot accesoriza tinuta Pestilor pentru un plus de noroc.

Piatra norocoasa zodia Pesti

Piatra norocoasa zodia Pesti
Piatra norocoasa zodia Pesti

Piatra de suflet a nativilor Pesti este Ametistul. Acesta aduce o stare de liniste si de calm nativului Pesti. Este, totodata, o piatra care il ajuta pe nativul Pesti sa contemple si sa reflecteze si ii potenteaza creativitate. In plus, ametistul il fereste pe Pesti de emotiile negative si distructive si il ajuta sa ia cele mai bune decizii.

Acvamarinul vine sa puna in lumina calitatile nativului Pesti. Aceasta piatra ii este de ajutor in relatiile interumane, oferindu-i mai multa incredere in cei din jur, prietenie si simt de aventura. Acvamarinul ajuta in depasirea fricii si a anxietatii, ofera intuitie si potenteaza inteligenta celui care poarta aceasta piatra.

Rubinul ii face pe Pesti mai maleabili in relatia cu ceilalti si il ajuta sa cada la pace cu cei cu care a intrat in conflict. 

Opalul aduce in viata Pestilor armonie si fericire si ii face mai intuitivi. In plus, ii ajuta sa regaseasca optimismul si emotiile pozitive din viata lor, mai ales daca au pierdut pe cineva drag.

Cuartul alb ofera energie si dorinta de cunoastere si ii pune in contact cu Divinitatea, in vreme ce citrina ii ajuta pe acesti nativi sa se exprime mai usor, mai ales cand est vorba despre lucruri pe care nu prea vor sa le povesteasca. Totodata, citrinul inhiba afectele negative.