Cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Capricorn
Cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Capricorn

Cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Capricorn


Cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Capricorn. Taciturn, rigid, incapatanat si foarte organizat – asa poate fi descris, pe scurt nativul Capricorn. Iata ce trebuie sa stii despre piatra norocoasa a aceste zodii.

Cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Capricorn – Cuprins:

Trasaturile zodiei Capricorn

Trasaturile zodiei Capricorn
Trasaturile zodiei Capricorn

Inainte sa stii cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Capricorn, trebuie sa stii ca nativul este foarte ambitios. Daca si-a pus ceva in minte, are un plan si nu se va lasa pana ce nu va obtine ceea ce si-a propus.

Apoi, asa cum am spus, acesti nativi sunt foarte organizati, le place disciplina si ordinea. Sunt foarte buni la munca in echipa pentru ca stiu, in mod nativ, sa ii coordoneze si sa ii organizeze pe oameni. Nu suporta dezorganizarea si dezordinea.

Chiar daca la prima vedere nu par deloc asa, nativii Capricorn sunt extrem de rabdatori si de ingaduitori cu oamenii din jurul lor.

Capricornului ii place sa fie lider si face tot posibilul sa ajunga in acest rol. Le este de ajutor si faptul ca sunt foarte organizati, dar si ca relationeaza cu usurinta cu oamenii din jurul lor. In plus, de obicei sunt carismatici, iar asta ii ajuta, de asemenea, in interactiunea cu oamenii.

Capricornii sunt extrem de muncitori si de determinati vor face eforturi supraomenesti daca asta ii va ajuta ii indeplinirea obiectivelor.

Citeste si: Cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Fecioara

Trebuie sa mai stii ca acesti nativi sunt calculati si exigenti atat cu ei insisi, cat si cu cei din jurul lor. Daca le vei castiga increderea, atunci vei primi din partea lor atentie, compasiune si iti vor oferi prietenia lor sincera. Cu siguranta o sa vrei sa alegi un cadou pentru zodia Capricorn, iar piatra norocoasa o sa fie cea mai buna alegere.

Capricornii au un simt al umorului foarte dezvoltat si in zona asta ii ajuta foarte mult si carisma personala. In plus, sunt oameni corecti, onesti, care urasc minciuna si ipocrizia.

Nativul Capricorn este realist, are o gandire logica, rareori lasa emotiile sa isi puna amprenta asupra deciziilor pe care le au de luat. Sunt, in plus, extrem de pragmatici si de practici, dar si autoritari.

Femeia Capricorn este rafinata si are un plus de subtilitate fata de sexul opus din aceasta zodie. Si ea este calculata si manifesta asta chiar si in zona senzualitatii si a sexualitatii. Nu este genul de femeie care sa accepte compromisul in viata ei si trateaza cu seriozitate si multa motivatie cariera. Ca si barbatul Capricorn, nativa din aceasta zodie este foarte muncitoare si are obiective bine trasate pe care nu se lasa pana nu le realizeaza.

Talismanele Carpricornului

Talisman norocos zodia Capricorn
Talisman norocos zodia Capricorn

Pana sa iti spunem care este piatra norocoasa pentru zodia Capricorn, o sa iti spunem cate ceva si despre talismanul norocos al acestei zodii. Capricornul este guvernat de planeta Saturn si este un semn de Pamant, in sensul ca acesta este elementul natural esential pentru acest semn zodiacal. Plumbul este metalul care ii poarta noroc acestui nativ pe care il ajuta, de asemenea, culoarea indigo, ziua de sambata si cifrele 2, 4, 8 si 9.

Trifoiul cu patru foi este talismanul care ii aduce nativului Capricorn afectiune, prosperitate, speranta si credinta, valori care, de altfel, sunt foarte importante pentru taciturnul semn de Pamant. Capricornul iubeste natura, iar trifoiul cu patru foi ii reconecteaza cu aceasta si ii ofera o conexiune profunda, de necontestat cu Pamantul, cel care, am spus, ii este element esential.

Gladiolele, crizantemele si dafinul sunt printre plantele benefice pentru aceasta zodie. De parte, insa, cel mai mult noroc ii este adus Capricornului de garoafa.

Piatra norocoasa pentru zodia Capricorn

Piatra norocoasa pentru zodia Capricorn
Piatra norocoasa pentru zodia Capricorn

Cum sa alegi piatra norocoasa pentru zodia Capricorn. Capricornul este o zodie de Pamant, iar pietrele care ii aduc noroc si beneficii in viata sunt, in general, de culoare inchisa.

Onixul negru este cea mai benefica piatra pentru acesti nativi. Le aduce somn linistitor si odihnitor gratie proprietatilor pe care aceasta piatra le are in a converti energiile negative in unele pozitive. Traditia populara spune ca aceasta piatra il fereste pe posesor de deochi si de spiritele rele, dar si de energiile negative din jurul sau.

Cuartul fumuriu este o alta piatra care ii aduce noroc nativului Capricorn. Aceasta piatra il ajuta sa gestioneze stresul, ii da curaj si il sprijina sa isi infrunte fricile, indiferent de natura acestora. Totodata, ii permite sa aiba introspectii profunde, sa isi potenteze legatura cu energia superioara a Divinitatii si ii ofera acestui nativ si ceva mai multa energie.

Opalul este o alta piatra norocoasa benefica pentru zodia Capricorn, pe care il ajuta sa scape de egoism si de pesimism. Este o piatra care il calmeaza pe acest nativ si care ii da incredere in sine. Ea actioneaza astfel incat in interactiunea cu ceilalti, nativul Capricorin sa para mai interesant si mai carismatic.

Rubinul il ajuta pe Capricorn in atingerea scopurilor legate de bunastare si de putere. Ii da acestui nativ curaj si determinare si il ajuta sa castige respectul si increderea celor alaturi de care interactioneaza. Il ajuta pe nativ sa isi intemeieze o familie implinita si fericita si il fereste de invidia celor din jurul lui.