Cropmax la capsuni. Cum si cand sa aplici acest ingrasamant foliar
Cropmax la capsuni. Cum si cand sa aplici acest ingrasamant foliar

Cropmax la capsuni. Cum si cand sa aplici acest ingrasamant foliar


Cropmax la capsuni. Daca si tu ai o cultura de capsuni, ar fi bine sa stii cum sa aplici acest ingrasamant foliar pentru plantele tale, dar mai ales in ce perioada trebuie sa o faci. Ce trebuie sa stii despre acest extract 100% organic.

Cropmax la capsuni. Cum si cand sa aplici acest ingrasamant foliar – Cuprins:

Ce este Cropmax?

Ingrasamant foliar Cropmax
Ingrasamant foliar Cropmax

Cropmax la capsuni. Pentru cei ce nu stiu, Cropmax este un fertilizant certificat ecologic produs de Holland Farming, asa ca acest produs poate fi folosit in agricultura ecologica. Odata aplicat, acesta va creste productia, dar in acelasi timp si calitatea recoltei.

Mai mult, Cropmax va contribui la dezvoltarea mai buna si mai rapida a radacinilor, asa ca plantele vor avea o rezistenta mai mare atunci cand intampina conditii de seceta sau stres.

Citeste si: Cum sa faci ingrasamant natural pentru capsuni

Acest ingrasamant foliar va imbunatati si rezistenta plantelor la boli ori daunatori, dar in acelasi timp si lastarirea ori ramificarea plantelor. Crompax contine stimulatori de crestere, vitamine pentru plante, macroelemente, microelemente, polizaharide si enzime.

Vorbim despre un extract 100% organic, asa ca acesta se poate utiliza in gradina ta de legume fara absolut nicio problema.

Cropmax va asigura o dezvoltare a masei foliare, iar asta inseamna ca plantele vor fi ajutate sa isi realizeze potentialul biologic.

Produsul te ajuta sa faci si economii, deoarece doza de ingrasamant de baza NPK (azot-fosfor-potasiu) poate fi redusa cu 10-30%.

Cropmax la capsuni. Cum si cand sa aplici acest extract organic

Cropmax la capsuni
Cropmax la capsuni

Cropmax la capsuni. Dupa cum bine stim, plantele au nevoie de macroelemente (NPK – azot, fosfor, potasiu), de mezoelemente (calciu, sulf, magneziu), dar si de microelemente. Atunci cand intampina conditii de stres, procesul de crestere al plantei este redus.

Conditiile de stres pot aparea de la excesul de caldura, seceta, inghet si fitotoxicitate. Acest lucru se traduce printr-o reducere a recoltei. Ei bine, Cropmax compenseaza aceste neajunsuri cauzate de factorii de stres.

La capsuni, Cropmax se aplica in faza de buton si la caderea petalelor. Extractul organic este esential in aceste fenofaze si se aplica doar de doua ori. Nu este nevoie de mai mult.

Citeste si: Daunatori la capsuni. Cum sa ii combati cu metode naturale

Cropmax se aplica in timpul cresterilor vegetative, insa tine minte ca este nevoie de o pulverizare buna a solutiei de stropire, pentru a obtine si o eficacitate cat mai mare.

Singura restrictie de care trebuie sa tii cont este ca acest produs nu se foloseste la temperaturi scazute. De asemenea, trebuie sa stii ca daca aplici acest ingrasamant foliar in zilele cu temperaturi ridicate, recomandam aplicarea in timpul orelor de dimineata sau dupa masa.

Mai mult, Cropmax este compatibil si cu majoritatea solutiilor pentru tratarea plantelor. Totusi, iti recomandam sa faci niste teste de compatibilitate, pentru a te asigura ca plantele nu vor pati nimic.