Ochelari pentru condus noaptea si pe ceata. Cum sa iti alegi o pereche
Ochelari pentru condus noaptea si pe ceata. Cum sa iti alegi o pereche

Ochelari pentru condus noaptea si pe ceata. Cum sa iti alegi o pereche


Daca si tu esti in cautarea unei perechi de ochelari pentru condus noaptea si pe ceata, atunci o sa iti spunem ce trebuie sa iei in considerare si cum sa ii alegi. Nu de alta, dar sunt extrem de folositori si te pot scuti de multe probleme.

Ochelari pentru condus noaptea si pe ceata. Cum sa iti alegi o pereche – Cuprins:

Ochelari pentru condus noaptea si pe ceata. Cum sa alegi o pereche

Ochelari pentru condus noaptea si pe ceata
Ochelari pentru condus noaptea si pe ceata

Cu siguranta ai auzit despre acesti ochelari pentru condus noaptea si pe ceata, insa stii ce ofera exact acestia? Ei bine, acest tip de ochelari sunt de regula fara dioptrii si cu lentile galbene. O sa gasesti acesti o chelari oferiti si cu un strat protector pe lentile ce va ajuta la indepartarea reflexiilor provenite de la farurile altor masini sau de la luminile de pe strazi.

Acest tip de ochelari este destul de asemanator cu cei folositi de sportivi la tir sportiv, asa ca ai vazut cu siguranta la televizor acest lucru. Practic, lentilele galbene maresc contrastul obiectelor atunci cand este nor.

Daca ai deja o pereche de ochelari pentru condus si nu vezi atat de bine atunci cand se lasa seara, atunci acest lucru se intampla pentru ca lentilele sunt destinate condusului pe timpul zilei. Asadar, este nevoie de o schimbare.

O pereche buna de ochelari te va ajuta sa reduci stresul din ochi, pentru ca de multe ori ne chinuim sa vedem pe timp de noapte. Tocmai de aceea avem senzatia de ochi iritati sau umezi, iar o pereche de ochelari pentru condus noaptea si pe ceata te va ajuta sa rezolvi acest lucru.

Mai mult decat atat, ochelarii te ajuta sa scapi de durerile de cap sau de senzatia de oboseala cauzata de condusul in conditii de ceata sau pe timp de noapte. Asadar, haide sa vedem cum poti sa alegi o astfel de pereche de ochelari si la ce trebuie sa fim atenti.

Ochelari condus pe timpul noptii
Ochelari condus pe timpul noptii

Cum sa alegi o pereche de ochelari pentru condus noaptea si pe ceata. In primul rand, trebuie sa stii ca exista mai multe tipuri de ochelari, iar aici ii amintim pe cei cu rame, fara rame sau cei care se ataseaza de o pereche de ochelari pentru vedere. Lentilele care se ataseaza pot fi magnetice sau se pot atasa de ochelari daca exerciti o usoara presiune.

Iti sugeram sa probezi ochelarii inainte sa ii cumperi si sa nu ii achizitionezi de pe internet. Trebuie sa vezi daca sunt confortabili, daca te jeneaza la nas sau daca bratele de ochelari sunt prea stramte si iti pot cauza dureri de tample.

Ca si hainele, ochelarii vin pe marimi, asa ca ar fi bine sa probezi inainte perechea de ochelari daca vrei neaparat sa ii cumperi online. Marimile sunt cuprinse intre 120 mm si 150 mm, asa ca trebuie sa ii probezi pentru a vedea care sunt cei mai comozi. Trebuie sa stii cum sa alegi o pereche de ochelari pentru condus noaptea si pe ceata potrivita pentru dimensiunile fetei tale.

Citeste si: Cum sa conduci pe timp de ceata. 10 sfaturi de care sa tii cont!

Lentilele sunt cea mai importanta parte a ochelarilor, asa ca ar fi bine sa alegi unele polarizate pentru a reduce reflexiile provenite de la farurile celorlalte masini. Lentilele fabricate din policarbonat sunt foarte rezistente si sunt destinate celor care au un stil de viata mai activ. Daca porti ochelari, atunci trebuie sa consulti un oftalmolog pentru a sti exact ce lentile sa iti cumperi. Tocmai de aceea trebuie sa stii cum sa alegi o pereche de ochelari pentru condus noaptea si pe ceata

Desigur, iti recomandam sa investesti banii intr-o pereche de lentile mai scumpe, pentru ca acestea vor rezista si la zgarieturi. Asadar, mare atentie si la acest aspect.

Alt lucru la care mai trebuie sa fim atenti este ca ochelarii sa fie oferiti cu un toc de protectie, pentru ca va fi foarte folositor prin masina si il poti depozita oriunde fara ca ochelarii sa fie afectati in vreun fel.