Cum sa vezi Live Video lansarea Apple iPhone 12
Cum sa vezi Live Video lansarea Apple iPhone 12

Cum sa vezi Live Video lansarea Apple iPhone 12


Apple a anuntat deja ca va prezenta noul iPhone 12 si dupa cum suntem obisnuiti, acest eveniment va fi transmis online. Iata cum sa vezi live video lansarea Apple iPhone 12 si la ce trebuie sa te astepti.

Cum sa vezi Live Video lansarea Apple iPhone 12 – Cuprins:

Cat va costa noul iPhone 12?

Stim deja ca pandemia de coronavirus a dat peste cap toate lucrurile din 2020, asa ca si noul iPhone 12 va ajunge mai tarziu in magazine. Un eveniment al companiei deja a avut loc in luna septembrie, insa Apple a decis sa arate noile modele de iPhone mai tarziu, iar acest eveniment va avea loc pe data de 13 octombrie 2020.

Este un model extrem de important pentru compania americana, pentru ca iPhone 12 va suporta si retelele 5G, ceea ce inseamna mai multa viteza pentru internet.

Ne asteptam ca Apple sa ofere pantru modele noi de iPhone 12, two modele „normale” si doua modele Pro. Conform zvonurilor, Apple va oferi modelele iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max.

Dimensiunea ecranelor va porni de la 5.4 inch la 6.1 inch pentru modelele iPhone 12 Mini si 12, in timp ce modelele iPhone 12 Pro vor avea un ecran de 6.1 inch si 6.7 inch.

Ne asteptam ca preturile pentru modelele iPhone 12 Mini sa inceapa la 650 de euro, pentru iPhone 12 sa inceapa de la 750 euro, pentru iPhone 12 Pro sa inceapa de la 1.000 de euro, in timp ce modelele iPhone 12 Pro Max vor costa de la 1.100 de euro.

Primele precomenzi pentru iPhone 12 se vor putea face de pe data de 16 octombrie, iar primele livrari vor veni pe data de 23 octombrie. Totusi, ne asteptam ca unele modele sa nu fie oferite pana in noiembrie.

Bineinteles, modelele iPhone 12 vor veni si cu nou iOS 14!

Cum sa vezi live video lansarea noilor modele Apple iPhone 12

Dupa cum am spus, evenimentul celor de la Apple va avea loc pe data de 13 octombrie, iar sloganul este „Hi, Speed”, facand referire la vitezele retelelor 5G si la performantele noilor modele iPhone 12.

Noutatile legate de modelele iPhone 12 includ un sensor LIDAR pentru scanare 3D, doua camere pentru modelele standard, aluminiu folosit pentru carcasa modelelor standard si otel pentru modelele Pro, display OLED si procesor Apple A14 Bionic.

Cei ce vor sa vada live acest eveniment, trebuie sa stie ca acesta se va tine la ora 10:00 ora locala, ceea ce inseamna ca va avea loc la 20:00, ora Romaniei. Evenimentul va fi transmis live chiar pe site-ul producatorului, adica pe www.apple.com sau il puteti vedea chiar pe site-ul nostru, mai jos. Vizionare placuta!