iPhone 12
iPhone 12

Cum sa faci precomanda la noile modele de iPhone 12 ca sa-l ai înaintea tuturor


iPhone 12 se anunta a revolutiona piata de smartphone-uri, asa ca daca vrei sa il ai inaintea tuturor, trebuie sa stii cum sa faci precomanda la noile modele. Iata ce trebuie sa stii si cum trebuie sa procedezi pentru a pune mana pe telefonul mult dorit.

Cu toate ca mai sunt cateva luni pana la lansarea noului model de iPhone, stim deja ca vom avea trei versiuni ale acestui smartphone si anume iPhone 12, 12 Pro si 12 Pro Max. Bineinteles, dispozitivele vor veni cu cel mai nou sistem de operare iOS 14.

Cum sa faci precomanda la noile modele de iPhone 12 ca sa-l ai înaintea tuturor – Cuprins:

Cum va arata iPhone 12 si ce noutati aduce?

iPhone 12 Design
iPhone 12 Design

Noul design al iPhone 12 o sa fie o intoarcere la origini, pentru ca acesta va semana cu iPhone 4, asa ca daca va era dor de acele linii drepte le veti vedea cat de curand.

Legat de noutati, iPhone 12 va fi primul dispozitiv de la Apple care va oferi conectivitate 5G, asa ca este un model extrem de important pentru compania americana.

De asemenea, sunt zvonuri care sugereaza ca performantele video vor fi demne de o camera pentru profesionisti, pentru ca iPhone 12 va putea filma 4K la 240 fps. Pentru cei ce nu stiu, iPhone 11 poate filma 4K la 60 fps si 1080p la 240 fps.

Mai mult, iPhone 12 va fi primul smartphone de la Apple care va fi oferit fara casti si incarcator. Cablul de incarcare va fi oferit, insa daca veti vrea si adaptorul cu ajutorul caruia vei putea incarca telefonul de la priza. La fel vei proceda si cu castile, pentru ca va fi nevoie sa le cumperi separat si pe acestea.

Afla si cum sa ai activ Dark Mode pe iPhone sau cum sa iti verifici viteza conexiunii la internet!

Ce pret vor avea noile iPhone 12, Pro si Pro Max?

iPhone 12 3D Design
iPhone 12 3D Design

Daca nimic nu te da inapoi de la a cumpara noile modele iPhone 12 si vrei neaparat sa fii printre primii care il vor avea, trebuie sa stii ca aceastea nu vor fi ieftine deloc!

Pentru un model iPhone 12, asteptam un pret de $699 pe piata americana, in timp ce iPhone 12 Pro va avea un pret de $999. Modelele iPhone 12 Pro Max vor fi cele mai scumpe, iar pretul lor va incepe de la $1.099. Bineinteles, preturile vor fi mai mari pentru cei care aleg versiunile cu mai mult spatiu de stocare.

Nu uitati si de pretul castilor, care si acesta este destul de piperat. Pentru castile clasice, cu fir, veti cheltui in jur de $45, insa daca vreti sa renuntati la fir pregatiti-va sa cheltuiti peste $150.

Unde poti face precomanda pentru iPhone 12?

iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro

Ei bine, primul magazin unde vei putea face precomanda pentru noile iPhone 12 va fi Emag, unul dintre cei mai de incredere retaileri online. De ce spunem de incredere? Pentru ca daca nu o sa va placa deloc noul iPhone 12, il veti putea returna fara niciun fel de probleme daca nu au trecut 30 de zile de la data cumpararii.

De asemenea, de indata ce modelele iPhone 12 vor fi lansate in America, companiile de telefonie isi vor updata si ele oferta si vei putea plasa o precomanda pentru noul smartphone.

Totusi, recomandam sa ai rabdare pana ce dispozitivul va ajunge in magazine si il vei putea vedea. Fiind un design nou, se poate ca acest smartphone sa vina cu probleme, exact ca atunci cand a fost lansat iPhone 5. Ai rabdare pana ce o sa stii ca iPhone 12 nu are defecte majore si poti sa il cumperi cu incredere!