RCS & RDS Digi
RCS & RDS Digi

Cum sa-ti prelungesti abonamentul la RCS & RDS daca nu poti plati, insa vrei in continuare serviciile Digi


De multe ori se intampla sa nu ne platim abonamentul la RCS & RDS la timp, iar asta inseamna ca serviciile furnizate vor fi oprite de catre companie. Iata cum poti sa-ti prelungesti abonamentul daca nu poti plati, dar vrei neaparat sa beneficiezi in continuare de serviciile Digi.

Cum sa-ti prelungesti abonamentul la RCS & RDS daca nu poti plati, insa vrei in continuare serviciile Digi – Cuprins:

Ce abonamente are in oferta RCS & RDS?

Trebuie sa stii ca RCS & RDS ofera servicii de internet, telefonie si televiziune. Preturile incep de la 30 de lei si cresc in functie de serviciile pe care le doresti.

Daca vrei servicii de internet, acestea pornesc de la 30 de lei pentru o viteza de download de 150 mbps. Pentru o viteza de download mai mare, adica 250 mbps vei achita 35 de lei pe luna, iar daca vrei cea mai mare viteza (450 mbps) va trebui sa platesti 40 de lei lunar. Daca iti place sa downloadezi jocuri de pe Steam si o sa alegi unul din aceste servicii afla si cum sa verifici viteza conexiunii.

In caz ca vrei servicii de televiziune, pachetul Digital are un pret de 30 de lei pe luna si include 152 de canale TV digitale (38 dintre acestea sunt canale HD), peste 60 de canale TV online (cu aplicatia Digi Online), iar primul echipament este in custodie.

Bineinteles, daca vrei mai multe canale, pretul va creste si el. Pentru pachetul HBO platest inca 13 lei pe luna, pachetul $K costa 5 lei pe luna (include Eurosport 4K si Digi 4K). Daca iti plac filmele si vrei pachetul Maxpak trebuie sa achiti inca 15 lei/luna, iar Film No costa 3 lei/luna.

Abonamentele la telefonie sunt si ele disponibile si includ smartphone in rate fara dobanda. Cel mai ieftin abonament costa 2 euro pe luna si vine cu minute nelimitate catre reteaua fixa si mobila Digi, 200 de minute nationale si internationale, 100 mbps viteza maxima estimata pentru download in reteaua 4G si net nelimitat in reteaua 4G.

Cum sa iti prelungesti abonamentul la RCS & RDS daca nu il poti plati?

Ei bine, lucrurile sunt destul de simple atunci cand se intampla sa nu poti plati abonamentul pentru serviciile RCS & RDS. Fie ca ai plecat in concediu, fie ca ti-ai mutat biroul la munte sau la mare, ori efectiv esti intr-o pana de bani, o sa iti spunem cum poti sa prelungesti abonamentul chiar daca nu il poti plati.

In primul rand, trebuie sa raspunzi la telefon atunci cand esti contactat de serviciul plati, pentru ca RCS & RDS vrea sa se asigure ca ai primit factura si stii exact ca datorezi bani companiei. Nu este nicio problema, ei doar te contacteaza sa iti aduca aminte!

Pentru a prelungi abonamentul, poti sa discuti cu reprezentantul RCS & RDS care te-a contactat, sa ii explici exact ce care este motivul pentru care nu ai platit si sa ceri companiei sa iti prelungeasca abonamentul cu conditia ca intr-o luna vei plati toate facturile restante. Este o practica des intalnita, nu vei fi nici prima nici ultima persoana care va face asta, asa ca nu este absolut nicio rusine!