Cum sa te uiti la noul sezon de Formula 1 Video Online complet gratuit
Cum sa te uiti la noul sezon de Formula 1 Video Online complet gratuit

Cum sa te uiti la noul sezon de Formula 1 Video Online complet gratuit


Daca esti un fan inrait al curselor de Formula 1 si vrei neaparat sa vezi cursele online, o sa iti explicam cum sa faci acest complet gratuit. Iata cum sa te uiti la noul sezon de Formula 1 Video Online complet gratuit.

Ce televiziune transmite cursele de Formula 1 in Romania

Formula 1
Formula 1

Pentru cei ce nu stiu inca, singura televiziune din Romania care detine drepturile de televizare ale curselor de Formula 1 este Digi, adica pentru a le vedea trebuie sa fii abonat al RCS & RDS.

Trebuie sa mai stii ca Digi nu numai ca difuzeaza cursele de Formula 1 pe canalele sale Digi Sport, pentru ca oferta este mult mai mare si include UEFA Champions League, UEFA Europa League, Cupa Romaniei, La Liga Spania, Seria A Italia, Ligue 1 Franta, Bundesliga Germania, WTA – 50 Turnee/An si Liga 2 Romania.

Daca te-ai convins ca vrei un abonament la Digi, trebuie sa stii ca pachetul cu 152 de canale TV digitale (38 canale HD), are un pret 30 lei/luna. Extraoptiunile disponibile sunt HBO (13 lei/luna), 4K (5 lei/luna), Maxpak (15 lei/luna) si Film Now (3 lei/luna).

Cum sa urmaresti, gratuit, cursele de Formula 1 online de pe telefon

Monoposturi F1 Mercedes-AMG
Monoposturi F1 Mercedes-AMG

Ei bine, de indata ce ai optat pentru abonamentul Digital de la Digi, trebuie sa stii ca ai la dispozitie peste 60 de canale TV online cu aplicatia Digi Online. Pe aceasta platforma poti urmari meciurile din UEFA Champions League si Europa League, Liga 1 Romania, LaLiga Spania, Serie A Italia, Bundesliga Germania, Ligue 1 Franta, turneele WTA (50 pe an) si cel mai important, cursele de Formula 1.

Pe scurt, ai acces la peste 70 de canale TV oricand si de pe orice dispozitiv, adica le poti urmari de pe laptop, tableta sau telefon. Foarte important este ca streaming-ul functioneaza de pe 5 dispozitive.

Bineinteles, aplicatia si site-ul Digi Online sunt disponibile doar abonatilor Digi, care au si un cont de utilizator.

Iata care sunt pasii prin care iti creezi un cont Digi Online:

  • Acceseaza contul tau Digi Romania sau fa-ti unul daca nu ai
  • Acceseaza sectiunea Serviciile mele > Digi Online
  • Seteaza un nume de utilizator (email) si o parola
  • Acceseaza linkul de confirmare pe care il primesti pe email

Aplicatia Digi Online poate fi descarcata pentru dispozitivele cu Android (Google Play Store) sau pentru dispozitivele cu iOS (App Store). Dispozitivele trebuie sa aiba minimum sistemele de operare Android 4.4 sau iOS 12.1.

Daca vrei sa folosesti laptopul sau un PC cu Windows sau Mac OS, poti vedea canalele TV de pe site, in browser.

Daca iti plac si alte competitii sportive, afla cum sa vezi live stream online meciuri din Bundesliga sau cum sa prelungesti abonamentul RCS&RDS daca nu poti plati!