Cum sa pui o parola pe profilul tau de Netflix, daca imparti contul cu mai multe persoane
Cum sa pui o parola pe profilul tau de Netflix, daca imparti contul cu mai multe persoane

Cum sa pui o parola pe profilul tau de Netflix, daca imparti contul cu mai multe persoane


Daca folosesti un cont de Netflix la care au acces si alti prieteni de ai tai, o sa iti aratam cum poti sa ai acces doar tu la el. Iata cum sa pui o parola pe profilul tau de Netflix, daca imparti contul cu mai multe persoane.

Cum sa pui o parola pe profilul tau de Netflix, daca imparti contul cu mai multe persoane – Cuprins:

Cat costa un abonament Netflix in Romania?

Cei care iau in considerare sa isi faca un abonament la Netflix, trebuie sa stie ca nu exista absoluti nicio limitare atunci cand vorbim despre timpul de vizionare. Va puteti uita oricat, oricand si nu veti fi intrerupti de nicio reclama.

Oferta celor de la Netflix este destul de vasta, asa ca veti gasi o multime de filme premiate, seriale sau documentare. Mai mult, in fiecare saptamana sunt adaugate noi filme si seriale, iar oferta acestora creste pe zi ce trece.

Exista trei categorii de pret la abonamentele lunare Netflix:

 • 7.99 euro/luna – nu ai acces la continut Full HD si poti viziona doar pe un ecran in acelasi timp
 • 9.99 euro/luna – ai acces la continut Full HD, dar nu si 4K. Mai mult, veti putea viziona de pe doua dispozitive, in acelasi timp
 • 11.99 euro/luna – acest abonament iti ofera toate optiunile, adica si continutul 4K. Vizionarea se va poate face de pe patru dispozitive, in acelasi timp

Daca vrei un abonament pentru o perioada de o saptamana, trebuie sa stii ca cei de la Netflix ofera si aceasta posibilitate. Te va costa 2.49 euro pentru oferta de baza, 2.99 euro pentru abonamentul standard si 3.49 de euro pentru cel premium.

Afla si cum sa iti faci abonament la HBO Max daca te afli in Romania! Serviciul poate fi folosit si la noi in tara!

Cum sa pui o parola pe un profil de Netflix

Daca nu vrei ca alti prieteni de ai tai sa aiba acces la contul tau de Netflix, poti sa pui o parola pe profilul tau. Mai exact, poti sa adaugi in cod PIN pentru profilul tau.

Pentru a adauga un cod pentru profilul tau Netflix trebuie sa urmezi acesti pasi:

 • Acceseaza contul netflix.com dintr-un browser
 • Urmatorul pas este sa accesezi setarile din Profil si control parental, pentru profilul pe care vrei sa il blochezi
 • Modifica setarea „Blocare profil”
 • Introdu parola pentru contul tau de Netflix
 • Selecteaza „Solicita cod PIN” pentru profilul pe care l-ai selectat (daca vrei sa dezactivezi PIN-ul, pur si simplu debifezi caseta)
 • Codul PIN contine patru cifre pentru blocarea profilului
 • Daca vrei sa soliciti un cod PIN de fiecare data cand adaugi un profil nou in cont, selectezi optiunea „Solicita cod PIN pentru adaugarea de profiluri noi”
 • Selecteaza „Trimitere”

Daca ai uitat codul PIN pentru profilul tau, trebuie sa apesi pe optiunea „Ai uitat codul PIN”. Pentru acest lucru, va trebui sa introduci parola contului de Netflix.