Cum sa intrerupi abonamentul la Netflix, chiar daca ai plata recurenta
Cum sa intrerupi abonamentul la Netflix, chiar daca ai plata recurenta

Cum sa intrerupi abonamentul la Netflix, chiar daca ai plata recurenta


Cum sa intrerupi abonamentul la Netflix, chiar daca ai plata recurenta. Platforma Netflix e deja de 6 ani in Romania si a castigat, in tot acest timp, foarte multi fani. Serviciul online iti permite, contracost, sa vizionezi seriale, filme, documentare, tot felul de spectacole TV, dar si desene animate sau momente de stand-up comedy.

Avantajele oferite de Netflix

Filme pe tableta
Filme pe tableta

Cum sa intrerupi abonamentul la Netflix. Activarea contului Netflix se face cat se poate de simplu, cu ajutorul unei adrese de e-mail sau a numarului de telefon si, apoi, prin selectarea unei metode de plata. Abonamentele sunt diferite ca pret, insa sunt calculate in euro, ceea ce inseamna ca la plata vei mai plati, de cele mai multe ori, si un mic comision al bancii pentru conversia monetara.

Avantajul platformei este ca permite accesarea ei de oriunde din lume, indiferent de orasul de resedinta, adica te poti loga si in concediul petrecut in afara tarii. In plus, il poti accesa nu doar pe smart Tv sau laptop, ci si pe dispozitive mai mici, cum este telefonul mobil, desigur, daca ai unul smart.

Ultimii doi ani, in contextul crizei sanitare, au inregistrat o crestere semnificativa a cererii de servicii de streaming la noi in tara. In mare, pentru ca oamenii au cautat o modalitate de a se distra, de a se simti bine si de a-si petrece timpul in interior… chiar in confortul propriei locuinte.

Sunt peste 1,5 milioane de romani care folosesc aceste servicii si, undeva la o treime dintre ei se estimeaza ca au optat pentru Netflix. Doar ca platforma a tot schimbat regulile jocului din mers si multi dintre abonatii fideli se gandesc serios sa puna capat acestei povesti si sa caute un alt serviciu similar.

Cum sa intrerupi abonamentul la Netflix

Cum sa intrerupi abonamentul la Netflix
Cum sa intrerupi abonamentul la Netflix

Daca esti printre cei care vor sa scape de abonamentul la Neflix, atunci acest material iti poate fi de ajutor. La fel daca ai optat sau ai bifat din greseala plata recurenta… si da, stiu ca plata recurenta e o gaselnita a furnizorilor de servicii prin care se asigura ca isi au serviciile platite luna de luna fara ca tu sa faci vreun efort in acest sens… in afara celui financiar, evident. Cumva, suma de bani este achitata automat din contul tau de client, fara ca tu sa mai dai vreo aprobare prin banca. Tocmai de aceea, trebuie sa stii cum sa intrerupi abonamentul la Netflix.

Daca ai optat din greseala pentru aceasta varianta si intre timp te-ai razgandit pentru ca ti se pare tie dubios ca furnizorul ia banii din cardul tau automat, trebuie sa urmezi cativa pasi pentru a pune punct acestei povesti.

Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa selectezi din contul tau Gestionarea informatiilor de plata si apoi sa stergi pur si simplu metoda de plata pe care vrei neaparat sa o elimini, in cazul de fata, plata recurenta.

Pare simplu, nu-i asa? Chiar este… desi lucrurile se pot complica putin daca ai setat o singura metoda de plata, adica aceasta plata recurenta. In aceasta situatie nu vei putea sterge plata recurenta decat dupa ce adaugi o alta modalitate de plata.

Citeste si: Cum sa pui o parola pe profilul tau de Netflix, daca imparti contul cu mai multe persoane

Trebuie sa mai stii ca serviciul de relatii cu clientii nu te poate ajuta sa stergi o anumita metoda de plata din cont, insa daca nu platesti cu un card cadou sau prin intermediul unui partener, atunci se pot sterge toate metodele de plata care au fost inregistrate.

Asa cum am mai spus, daca stergi o metoda de plata si vrei in continuare sa folosesti serviciul oferit de Netflix, atunci trebuie neaparat sa adaugi o metoda de plata, oricare ar fi ea, inaintea incheierii perioadei de facturare in curs. Dupa cum vezi, nu este chiar asa de greu sa stii cum sa intrerupi abonamentul la Netflix, chiar daca ai plata recurenta.

Daca nu mai ai timp pentru filmele de pe Netflix si vrei sa renunti la acest serviciu, adica sa parasesti platforma si sa inchie abonamentul, trebuie sa urmezi mai multi pasi, destul de simpli.

Mai intai, daca vorbim despre abonamentele de difuzare online, atunci trebuie sa selectezi optiunea Anuleaza abonamentul din Cont.

Apoi, daca vorbim despre abonamentele pentru DVD-uri – desi nu este cazul la noi, deoarece acestea sunt disponibile exclusiv in Statele Unite ale Americii, trebuie sa selectezi anuleaza abonamentul pentru DVD-uri din Cont.

Este neaparat necesar sa stii ca doar aceste doua modalitati te scapa de abonamentul de la Netflix. Simpla deconectare de la cont sau stergerea aplicatiei nu anuleaza nicicum abonamentul, iar daca ai optat si pentru plata recurenta, atunci aceasta plata va fi facuta lunar, desi tu ai renuntat cumva la serviciile oferite de platforma.