Cum sa te uiti la HBO Max daca te afli in Romania?
Cum sa te uiti la HBO Max daca te afli in Romania?

Cum sa te uiti la HBO Max daca te afli in Romania?


Stim cu totii ca multe servicii de streaming nu sunt disponibile, asa ca daca vrei sa le folosesti din Romania, va trebui sa apelezi la un truc. Iata cum sa te uiti la HBO Max daca te afli in Romania si cum poti sa iti faci abonament.

Ce este HBO Max si ce trebuie sa stii despre acest serviciu

Pentru cei ce nu stiu, HBO Max este serviciul lansat de HBO pentru a inlocui HBO Go si HBO Now, disponibil in Statele Unite ale Americii. Din acest motiv, HBO Max va fi disponibil, momentan, doar in SUA.

Avantajul serviciului HBO Max este ca ofera atat continutul original HBO, dar si filme noi si seriale originale. Pe scurt, serviciul Max de la HBO devine un rival pentru Netflix, Amazon Prime Video, Hulu sau Disney+.

HBO Max apartine de colosul AT&T, care detine Warner Media, asa ca asteptati-va la multe filme bune si exclusivitati. Comparat cu HBO Go, serviciul HBO Max va oferi multe filme care nu au fost difuzate pe canalul HBO si pe care le puteti vedea in premiera.

Afla si cum sa ai gratuit Netflix timp de mai multe luni sau cum sa vezi Live Stream Online serialul Zuleyha!

Cat costa abonamentul lunar la HBO Max?

Ei bine, serviciul HBO Max are un pret lunar de 15 dolari, asa ca va costa un pic mai mult decat abonamentele la Netflix sau Amazon Prime Video. Avantajul este ca HBO Max va putea fi oferit chiar si prin abonamentele operatorilor telecom sau prin abonamentelor companiilor de televiziune prin cablu.

Chiar daca, momentan, HBO Max nu este disponibil in Romania, este doar o chestiune de timp pana ce vom beneficia si noi de acest serviciu la noi in tara. Totusi, trebuie sa intelegeti ca HBO Max este un serviciu complet nou, asa ca nu va avea legatura cu serviciile HBO Go si HBO Now. Desi nu avem inca o data oficiala, HBO a declarat ca incepand din 2021, serviciul HBO Max va fi extins si in Europa.

Exact ca si Netflix, serviciul HBO Max va putea fi utilizat de trei profiluri in acelasi timp, iar numarul celor care isi vor putea face un cont este de 5 persoane. Aplicatiile pentru mobil vor oferi posibilitatea de a descarca filme si seriale.

Daca tot am vorbit despre aplicatii, trebuie sa mai stiti ca HBO Max poate fi utilizat pe tableta, telefoane, Smart TV si PC-uri ori laptop-uri. De asemenea, aplicatiile pot fi utilizate de pe App Store sau Google Play Store, asa ca o sa o poti folosi daca ai un dispozitiv cu iOS sau Android.

Cum poti sa te uiti la HBO Max daca te afli in Romania

Exista posibilitatea de a folosi HBO Max chiar acum si in Romania, prin intermediul unui serviciu de VPN. Este cea mai simpla metoda si poti face asta de pe un smartphone.

Primul pas este sa te asiguri ca ai un cont de App Store sau Google Play Store din SUA. Pe urma, trebuie sa beneficiezi de un cont pe un serviciu VPN care sa ofere servere rapide pentru SUA, pentru ca vrei sa vezi filme si ai nevoie de o conexiune extrem de buna.

Plata o poti face folosind carduri valorice de credit pentru App Store sau Google Play Store, pe care le poti cumpara de pe amazon.com. Nu uita ca o sa iti mai trebuie un abonament la un serviciu de VPN, pe care il platesti separat.

Dupa ce te-ai asigurat ca ai tot ce am mentionat, foloseste serviciul VPN pentru a descarca aplicatia HBO Max si ai grija sa folosesti si un cont care are atasata o adresa din SUA. Atunci cand trebuie sa introduci datele unui card de credit sau debit din SUA, foloseste creditul din magazinul de aplicatii pentru plata. O alternativa mai e cumpararea unui card valoric Now, prin VPN, pe care il poti folosi pentru plata serviciilor direct din contul tau HBO.