Contract energie electrica Hidroelectrica. Cum sa te muti de la Enel, acte necesare
Contract energie electrica Hidroelectrica. Cum sa te muti de la Enel, acte necesare

Contract energie electrica Hidroelectrica. Cum sa te muti de la Enel, acte necesare


Contract energie electrica Hidroelectrica. Afla cum sa te muti de la Enel la alt furnizor de energie electrica si ce acte sunt necesare. Ce trebuie sa stii pentru a face aceasta mutare.

Contract energie electrica Hidroelectrica. Cum sa te muti de la Enel, acte necesare – Cuprins:

Contract energie electrica Hidroelectrica. Cum sa te muti de la Enel si ce acte sunt necesare

Contract energie electrica Hidroelectrica
Contract energie electrica Hidroelectrica

Dupa cum bine stim, cresterea preturilor la energie electrica la anumiti furnizor ne dau mari batai de cap. Analizand oferta pentru energie electrica, Hidroelectrica are in acest moment cel mai bun tarif, asa ca ar fi bine sa stii cum sa te muti la acest furnizor daca esti abonat la Enel. Ce acte sunt necesare?

Ei bine, primul pas pe care trebuie sa il faci este sa accesezi site-ul Hidroelectrica, mai exact aici. Va trebui sa bifezi casutele cum ca esti de acord cu prelucrarea datelor sau cu termenii si conditiile. Dupa aceea, va trebui sa ai la indemana o poza cu cartea ta de identitate, asa ca sa o ai pregatita.

Totodata, o sa ai nevoie si de o copie PDF dupa ultima factura de la furnizorul actual, in cazul tau Enel sau orice alt furnizor daca este cazul. Mentionam faptul ca ai nevoie de toate paginile facturii, nu doar prima pagina asa ca daca primesti deja factura in forma electronica munca ta deja s-a usurat.

Cel de-al treilea pas va fi sa completezi cererea de incheiere a contractului de furnizare. Gasesti cererea aici!

Citire contor
Citire contor

Ai nevoie si de o declaratie pe propria raspundere privind spatiul locativ, pe care trebuie sa o completezi in totalitate si pe care o gasesti aici. Daca exista mai multe locuri de consum, trebuie sa completezi o declaratie pentru fiecare dintre acestea.

Dupa cum vezi, nu este chiar atat de dificil sa te muti la un alt furnizor de energie electrica, asa ca daca vrei sa faci aceasta mutare nu iti va lua foarte mult timp.

Trebuie sa mai stii ca termenul de plata al unei facturi la Hidroelectrica este de 45 de zile si indexul autocitit poate fi comunicat doar in perioada 24-28 a lunii curente.

Citeste si: Cum sa eviti supraincarcarea prizelor si de ce este indicat sa faci asta

Pretul energiei active pentru un contract de 12 luni este de 0.250 lei/KWh, insa este valabil pentru contractele incheiate pana la data de 31.12.2022.

Facturile se pot primi in format electronic, pe email sau accesand platforma Hidroelectrica destinata clientilor. Desigur, o poti primi si in casuta postala, daca ai optat pentru acest lucru.