Cum sa cureti siliconul de pe maini
Cum sa cureti siliconul de pe maini

Cum sa cureti siliconul de pe maini. Cea mai buna solutie


Curatare silicon de pe maini. Cum sa cureti siliconul de pe maini. Cu toate ca adezivul pe baza de silicon este extrem de folositor atunci cand il folosim in casa, trebuie sa recunoastem faptul ca este si foarte greu de curatat de pe maini. Nu este imposibil, asa ca o sa iti aratam ce trebuie sa faci!

Cum sa cureti siliconul de pe maini? – Cuprins:

Curatare silicon de pe maini. Care este cea mai buna solutie?

Curatare adeziv silicon maini
Curatare adeziv silicon maini

De fiecare data cand folosim adezivul pe baza de silicon, este inevitabil sa nu ne murdarim si pe maini. Nu inseamna ca esti nepriceput sau nepriceputa, ci doar ca ti-ai indeplinit scopul si ai sigilat sau ai lipit ce trebuia.

Citeste si: Cum sa faci tranzitia casei tale de la iarna la primavara

Trebuie sa stii ca cea mai simpla cale de a curata adezivul pe baza de silicon de pe masini, este sa actionezi atunci cand substanta este inca umeda. Desigur, termina-ti intai treaba si abia dupa aceea curata-te pe maini. Nu te opri la mijlocul operatiunii, pentru a te curata pe maini.

Curatare silicon de pe maini. Dupa ce ai terminat treaba, foloseste un prosop de hartie pentru a curata adezivul de pe maini. O sa indepartezi depunerile mai mari, insa adezivul pe baza de silicon nu va fi curatat in totalitate.

Atunci cand siliconul s-a uscat partial pe pielea ta, atunci va fi mai greu de curatat. Nu imposibil, asa ca ar trebui sa incepi sa dezlipesti cat de mult o sa poti. Dupa ce ai dezlipit bucatile de silicon de dimensiuni mai mari, spala-te pe maini cu sapun si apa calda. Este nevoie sa inmoi resturile pe care inca le mai ai pe maini.

Adeziv pe baza de silicon
Adeziv pe baza de silicon

Curatare silicon de pe maini. Acetona pentru unghii o sa te ajute sa indepartezi si resturile de adeziv pe care le mai ai pe maini. Mare atentie cand folosesti aceasta substanta, pentru ca vaporii sunt destul de periculosi. Deschide geamul si aeriseste camera unde faci acest lucru.

Citeste si: Cum sa iti pregatesti casa pentru sezonul ploios

Curatare silicon de pe maini. Cand acetona incepe sa dizolve adezivul pe baza de silicon, freaca-ti mainile, iar apoi sterge-te cu prosoape de hartie pentru a il indeparta in totalitate.

Curatare silicon de pe maini. La final, spala-te pe maini cu sapun, deoarece acetona o sa iti usuce pielea. Poti folosi si o crema de maini, pentru a te asigura ca pielea se va reface.

Daca vrei sa cumperi un solvent special pentru a curata suprafetele, asigura-te ca o sa cumperi unul care contine acid citric. Pe langa mirosul placut, acestea nu contin nici foarte multe substante chimice.

Citeste instructiunile de folosire inainte de a le cumpara. Unele produse sunt mai potrivite pentru anumite suprafete, iar altele curata mai prost. Mare atentie si la cat de repede actioneaza solventul, pentru ca trebuie sa cureti totul in timp util!