Cum sa te abonezi sau sa te dezabonezi de la un canal de YouTube
Cum sa te abonezi sau sa te dezabonezi de la un canal de YouTube

Cum sa te abonezi sau sa te dezabonezi de la un canal de YouTube?


Daca iti place sa te uiti la video pe cel mai popular site, adica YouTube, trebuie sa stii neaparat cum sa te abonezi sau sa te dezabonezi, in cazul in care te-ai saturat de acel tip de continut. Nu este greu, trebuie doar sa urmezi pasii pe care ti-i spunem!

Cati utilizatori exista pe YouTube si alte statistici interesante

O sa iti spunem cateva statistici de pe YouTube, care o sa te lase fara cuvinte. Prima este surprinzatoare: YouTube are peste 2 miliarde de useri activi si in fiecare zi, utilizatorii vizioneaza un miliard de ore de materiale video. Asadar, acum iti dai seama de ce platforma este atat de populara.

Confirm statisticilor, 90% dintre utilizatori au spus ca au descoperit noi branduri pe YouTube, iar mai mult de 70% dintre acestia folosesc platforma de pe un dispozitiv mobil.

Ca sa iti faci o idee, peste 400 de ore de video sunt uploadate pe YouTube in fiecare minut, la nivel mondial. 80% din persoanele care folosesc YouTube sunt din afara Statelor Unite ale Americii, iar 51% dintre utilizatori spun ca viziteaza platforma zilnic.

Barbatii sunt principalii utilizatori ai platformei, pentru ca urmaresc meciuri de fotbal sau jocuri, iar femeile urmaresc video legate de frumusete. 95% din populatia globala se uita la YouTube, unde se gasesc 50 milioane de creatori de continut.

YouTube este pe locul 2 cand vine vorba de accesari, iar 37% din traficul pe mobil apartine platformei. Primul video a fost postat in anul 2005 de catre unul din fondatori.

Afla si cum sa convertesti un videoclip de pe Youtube in MP3 sau cum sa verifici viteza la internet la download si upload!

Cum sa te abonezi sau sa te dezabonezi la un canal de YouTube

Sigur te-ai uitat macar o data la un video pe YouTube si cu siguranta te-ai reintors sa mai vezi acel tip de continut. Asa ca, este nevoie sa stii cum sa te abonezi la un canal de YouTube.

Site-ul nostru are propriul canal de YouTube, asa ca nu ar fi rau sa te abonezi pentru a vedea video interesante. O poti face aici, asa ca aboneaza-te la canalul de YouTube cumsa.ro!

Cum sa te abonezi la un canal de YouTube
Cum sa te abonezi la un canal de YouTube

Iata ce pasi trebuie sa urmezi pentru a te abona la un canal de YouTube de pe PC sau laptop:

 • Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa accesezi site-ul youtube.com si sa iti faci un cont de utilizator, fara acesta abonarea nu este posibila
 • Pe urma, trebuie sa cauti canalul tau preferat sau sa te abonezi la unul pe care il stii deja
 • Daca o sa il cauti, o sa vezi ca in dreptul canalului, ai si butonul de „Subscribe”
 • Apasa butonul si te-ai abonat! Atat de simplu a fost!

Daca vrei sa te abonezi la un canal de YouTube de pe un smartphone sau tableta, este nevoie sa urmezi acesti pasi:

 • Primul pas este sa iti instalezi aplicatia de YouTube de pe Google Play Store sau App Store sau sa accesezi site-ul youtube.com
 • Este nevoie, bineinteles, sa iti faci si un cont de utilizator pentru a te abona
 • Daca stii exact canalul la care vrei sa te abonezi, il cauti si cand il gasesti, apesi pe „Subscribe”. Te-ai abonat cu succes la primul tau canal de YouTube!

Daca nu vrei sa te abonezi, dar vrei sa vezi anumite videoclipuri, mai poti folosi optiunea „Save to watch later” si vei putea sa le vezi in libraria ta de clipuri.

Iata cum sa te dezabonezi de la un canal de YouTube de pe PC sau laptop:

 • Primul pas este sa cauti acel canal sau sa mergi la sectiunea Subscriptions/Abonamente
 • Apasa Manage si o sa vezi toate canalele la care esti abonat
 • Apasa pe „Subscribed” si alege „Unsubscribe”

Cum sa te dezabonezi de la un canal de YouTube de pe smartphone sau tableta:

 • Aici, lucrurile sunt si mai simple asa ca intra la Subscriptions/Abonamente
 • Apasa pe Manage
 • Fa un swipe de la dreapta la stanga pe numele canalului la care vrei sa te dezabonezi