Cum sa cresti valoarea unei case pe care vrei sa o vinzi
Cum sa cresti valoarea unei case pe care vrei sa o vinzi

Cum sa cresti valoarea unei case pe care vrei sa o vinzi


Cum sa cresti valoarea unei case pe care vrei sa o vinzi. Care sunt imbunatatirile pe care ar trebui sa le faci si care cu siguranta o sa ii creasca pretul de vanzare. Ce spun expertii in imobiliare si ce ai putea sa faci si tu cu bani putini.

Cum sa cresti valoarea unei case pe care vrei sa o vinzi – Cuprins:

Cum sa cresti valoarea unei case pe care intentionezi sa o vinzi

Cum sa cresti valoarea unei case
Cum sa cresti valoarea unei case

Cum sa cresti valoarea unei case. In cazul in care planuiesti sa iti vinzi casa, insa vrei sa te asiguri ca vei obtine cel mai bun pret posibil, ar fi bine sa iei in considerare sfaturile noastre. Nu de alta, dar pretul de vanzare ar putea creste semnificativ si munca pe care o depui nu va fi chiar atat de grea.

Primul lucru pe care il va vedea viitorul cumparator va fi exteriorul casei. Astfel, daca locuinta ta prezinta crapaturi, daca tencuiala au cazut sau daca vopseaua s-a decojit sau pur si simplu si-a pierdut culoarea de la soare, ar fi bine sa remediezi toate aceste defectiuni. Aceste reparatii trebuie sa fie facute la timp, nu le amana deoarece este posibil sa cheltui mai multi bani pe viitor.

Dupa ce ai acordat atentia cuvenita exteriorului, ar fi bine sa faci acelasi lucru si pentur interior. Materialele nu sunt scumpe, iar efectul pe care il are o casa proaspat zugravita in ochii cumparatorului cu siguranta iti va aduce si o suma de bani mai mare. Asadar, ia in considerare si acest lucru, daca vrei sa stii cum sa cresti valoarea unei case.

Urmatorul pas este sa acorzi o atentie deosebita si bailor. Amenajarea unei bai te poate costa ceva, insa iti poti recupera banii din vanzarea casei. Cu siguranta un cumparator va fi impresionat de o casa proaspat renovata si de o baie exemplara, asa ca nu te zgarci atunci cand este vorba sa cheltui bani.

Bucatarie renovata
Bucatarie renovata

In cazul in care obisnuiesti sa gatesti in mod constant, inseamna ca bucataria ta e plina de pete de ulei sau miroase a mancare. Tocmai de aceea, este bine sa acorzi atentie si acestei camere si sa o renovezi. De asemenea, daca este nevoie, este bine sa inlocuiesti si blatul de la bucatarie. Este esential, daca vrei sa stii cum sa cresti valoarea unei case.

Daca in casa ai parchet si acesta este umflat sau isi arata varsta, nu uita ca prezenta unui parchet nou o sa iti dea posibilitatea sa ridici pretul de achizitie. Daca nu vrei sa faci asta, ar fi bine sa chemi un expert care sa te ajute sa il reconditionezi!

Si ferestrele sunt de foarte mare importanta. Prezenta unor ferestre de calitate nu numai ca vor ajuta viitorii cumparatori sa tina costurile de incalzire sub control. Mai mult, acestea ofera si confortul pe care toata lumea il cauta atunci cand ajunge acasa.

Citeste si: Cum sa iti alegi casa in functie de venituri. Ce optiuni ai?

Usa de la intrare este primul lucru pe care il vede un posibil cumparator atunci cand vrea sa vada viitoarea lui locuinta. Achizitia unei usi de calitate, care ofera siguranta, arata faptul ca ai folosit doar lucruri scumpe si astfel poti cere un pret mai mare.

Bineinteles, gradina unei case poate creste valoarea acesteia, in mod semnificativ. Astfel, iti sugeram sa ceri serviciile unui peisagist sau, daca vrei sa scapi mai ieftin, sa te apuci sa tunzi iarba si sa cureti curtea de eventuale uscaturi. Poti planta tuia si astfel poti face un gard viu, lucru care il va imbucura pe viitorul proprietar si care iti va aduce si mai multi bani in buzunar. Lucrurile mici te vor ajuta sa intelegi cum sa cresti valoarea unei case.

Si daca tot am vorbit de gard, ar fi bine sa te asiguri ca acesta este in stare perfecta. Daca viitoarea familie care se va muta are copii sau un caine, acestia vor aprecia prezenta unui gard in stare perfecta si le va asigura si intimitatea necesara.