Cum sa vorbesti pe Whatsapp fara sa apari online pentru ceilalti utilizatori
Cum sa vorbesti pe Whatsapp fara sa apari online pentru ceilalti utilizatori

Cum sa vorbesti pe WhatsApp fara sa apari online pentru ceilalti utilizatori


Cum sa vorbesti pe WhatsApp fara sa apari online. Iata ce trebuie sa stii daca si tu vrei sa porti o discutie pe binecunoscuta aplicatie, dar sa nu fii deranjat de anumite persoane care te vad online.

Cum sa vorbesti pe WhatsApp fara sa apari online pentru ceilalti utilizatori – Cuprins:

Cum sa vorbesti pe WhatsApp fara sa apari online

Cum sa vorbesti pe Whatsapp fara sa apari online
Cum sa vorbesti pe Whatsapp fara sa apari online

Daca te-ai intrebat si tu vreodata cum poti sa apari offline, dar totusi sa vorbesti cu unul sau mai multi prieteni din lista de WhatsApp, atunci avem solutia pentru tine. Nu de alta, dar multi nu vor sa fie vazuti online, daca folosesc celebra aplicatie. Iata cum sa vorbesti pe WhatsApp fara sa apari online.

Fie ca vrei sa te ascunzi de cineva sau pur si simplu nu vrei sa fii vazut sau vazuta online, trebuie sa stii ca exista trucuri ce te pot tine la distanta de privirile indiscrete ale celorlalti utilizatori din lista ta.

Primul lucru pe care iti recomandam sa il faci este sa dezactivezi optiunea prin care ceilalti utilizatori pot vedea ultima ora la care te-ai conectat. Daca si tie iti apare celebrul mesaj „Last seen at…”, atunci o sa iti explicam ce trebuie sa faci. In acest caz, trebuie sa te duci la Settings > Account > Privacy. Acolo, la optiunea „Last Seen” trebuie sa fie selectat „Nobody”.

Citeste si: Cum sa iti dai seama daca cineva iti spioneaza conversatiile pe WhatsApp

Bineinteles, o sa spui ca stiai deja acest lucru, pentru ca foarte multe persoane deja folosesc aceasta optiune. Ei bine, pentru a deveni invizibil pe WhatsApp, trebuie sa stii ca o sa ai nevoie de un computer, pentru ca doar de pe versiunea web a aplicatiei o sa poti folosi aceasta optiune de a nu aparea online pentru contactele tale.

Cum sa vorbesti pe WhatsApp fara sa apari online. Pentru a putea aparea invizibil pentru ceilalti utilizatori o sa ai nevoie de o extensie pentru Google Chrome care se numeste WAIncognito, pe care o poti descarca de aici si o poti instala pe computerul tau.

Dupa ce o vei fi instalat, WAIncognito iti va adauga un nou meniu in WhatsApp Web care iti va permite sa devii invizibil pentru ceilalti utilizatori. Aceasta extensie functioneaza si pentru grupurile de WhatsApp, ceea ce inseamna ca vei putea citi mesajele, insa ceilalti membri nu vor vedea asta.

Mai mult decat atat, extensia iti va permite sa selectezi anumite mesaje ca fiind citite si te va avertiza atunci cand faci asta. Conform creatorilor, datele vor ramane doar in WhatsApp-ul tau, asa ca nu le va vedea nimeni si nu vor fi trimise nimanui.