Indepartare miros urina pisica. Cum sa procedezi pentru a il elimina
Indepartare miros urina pisica. Cum sa procedezi pentru a il elimina

Indepartare miros urina pisica. Cum sa procedezi pentru a il elimina


Indepartare miros urina pisica. Iata ce trebuie sa faci si cum trebuie sa procedezi pentru a il elimina. Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi si de ce nu este o idee buna sa speli hainele in masina de spalat.

Indepartare miros urina pisica. Cum sa procedezi pentru a il elimina – Cuprins:

Indepartare miros urina pisica. Cum sa procedezi

Indepartare miros urina pisica
Indepartare miros urina pisica

Stim ca iti iubesti pisica, insa cu siguranta nu iti place mirosul de urina sau mirosul de pisica. Iata ce trebuie sa faci pentru a indeparta aceste mirosuri din hainele tale, odata pentru totdeauna!

Cu siguranta ai mai incercat o indepartare completa a mirosului de urina provenit de la pisica, stim ca nu este un lucru chiar usor, insa o sa iti aratam pas cu pas ce trebuie sa faci. Totusi, avem un prim sfat: nu pune hainele care miros a urina impreuna cu celelalte haine, in masina de spalat!

Acum, sa vedem cum trebuie sa procedezi atunci cand vrei sa indepartezi un miros de urina de pisica. In primul rand, daca vorbim despre o pata care e inca uda, ar fi bine sa folosesti o carpa uscata pentru a incerca sa absorbi excesul de lichid. Nu freca pata deoarece tot ce vei face este sa impregnezi mirosul de urina in material.

Pisicuta
Pisicuta

Indepartare miros urina pisica. Pentru a indeparta mirosul este nevoie sa faci o pasta din bicarbonat de sodiu si apa, pe care sa o intinzi pe pata. Lasa solutia sa actioneze timp de 15-20 de minute, iar astfel vei reusi sa neutralizezi acidul uric din pata de urina.

O alta optiune este sa folosesti o pasta pe care o obtii din 30 grame otet alb, 30 grame borax si 30 grame sare de masa. Amesteca toate aceste ingrediente cu apa, pana ce obtii o pasta omogena. Apoi, aplica solutia pe suprafata patata si las-o sa actioneze timp de 5-10 minute.

Citeste si: Cum sa scoti petele si mirosul de urina de pe covor, dupa ce cainele si-a facut nevoile in casa

Un sfat util este sa nu folosesti niciodata inalbitor pe petele de urina provenite de la pisica. Inalbitorul va reactiona cu amoniacul din urina pisicii si va mirosi destul de urat. De asemenea, nu folosi amoniac pentru a curata petele de urina, deoarece pisica va fi atrasa de acest miros si va repeta prostul obicei. Tocmai de aceea trebuie sa stii totul despre indepartare miros urina pisica.

Cel de-al treilea pas este sa speli folosind apa rece. Apa calda o sa impregneze mirosul, asa ca ai mare grija. Si atunci cand vrei sa usuci suprafetele, este bine sa le lasi la aerisit si departe de lumina soarelui.

O alta metoda de a elimina mirosul de urina de pisica este sa bagi hainele intr-o solutie de otet si apa (50/50). Si apa oxigenata cu o concentratie de 3% este utila, insa trebuie sa stii ca poti face acest lucru in lumina soarelui, pentru a grabi procesul de curatare. In ambele cazuri, urmatorul pas este sa speli hainele si sa le lasi sa se usuce la aer.