Cum sa iti faci abonament la Apple Music si cat te costa
Cum sa iti faci abonament la Apple Music si cat te costa

Cum sa iti faci abonament la Apple Music si cat te costa


Daca vrei sa beneficiezi de un serviciu de streaming pentru a asculta muzica oriunde te-ai afla, iti recomandam Apple Music. Serviciul celor care au inventat iPhone-ul este unul dintre cele mai populare si cei peste 70 de milioane de abonati confirma acest lucru.

Abonamente pentru studenti, dar si pentru intreaga familie

Un lucru foarte interesant este ca Apple ofera studentilor posibilitatea de a-si face abonamente la pret redus. Este cunoscuta metoda companiei de a oferi reduceri pentru studenti la toate dispozitivele aflate la vanzare si nu numai.

Mai mult, Apple ofera posibilitatea de a face un abonament la Apple Music pentru intreaga familie, asa ca vei obtine o reducere substantiala daca alegi un astfel de abonament pentru cei dragi. Toata lumea se va putea bucura de cele peste 60 de milioane de melodii disponibile in acest serviciu.

De asemenea, Apple nu a uitat nici restul posesorilor de telefoane, asa ca poti folosi Apple Music, chiar daca folosesti un dispozitiv cu Android. Trebuie doar sa descarci aplicatia Apple Music din Google Play si sa te abonezi. Daca ai deja un abonament Apple Music, te poti autentifica folosind aceleasi date. Atat de simplu este!

De asemenea, te-ar mai putea interesa cum sa faci precomanda la noul iPhone 12 sau cum sa ai mereu activa functia Dark Mode!

Cum sa faci un abonament la Apple Music si ce pret are

Pentru a iti face un abonament, deschide aplicatia Apple Music sau iTunes. Pasul doi este sa incepi o perioada de incarcare. Ti se va cere sa te autentifici cu ID-ul Apple si parola asociata contului tau.

Daca nu ai asa ceva, va fi necesar sa creezi unul asa ca apasa pe „Creati un ID Apple nou” si urmeaza pasii pentru a crea unul. Ti se va solicita un cod de verificare, iar asta inseamna ca autentificarea cu doi factori este configurata pentru ID-ul Apple.

La urmatorul pas ti se vor solicita informatiile de facturare si sa adaugi o metoda de plata valida. Apasa pe „Inscrieti-va” si confirma ca este de acord cu termenii si conditiile.

Daca vei face un abonament pentru studenti pretul este de 4.99 euro pe luna, in timp ce un plan individual costa 9.99 euro pe luna.

Cei ce opteaza pentru un abonament pentru familie vor plati 14.99 euro pe luna, iar avantajele vor fi mai mari. Pentru inceput, acest abonament poate fi folosit de pana la sase membri ai familiei. Ai posibilitatea de a configura un ID Apple pentru copii, sa configurezi permisiuni la distanta cu functia „Timp de utilizare”, dar si sa aprobi cheltuielile si descarcarile de pe dispozitivul unui parinte.

Pentru a creea un grup familial de pe iPhone, iPad sau iPod Touch, trebuie sa accesezi Configurari > [numele tau] > Configurati Partajarea familiala > Incepeti.

Daca vrei sa creezi un grup familial de pe Mac, intra in meniul Apple () > Preferinte sistem > Partajare familiala. Daca folosesti un sistem de operare mai vechi, alege Preferinte sistem > iCloud. Confirma ID-ul apple si urmeaza instructiunile de pe ecran.