Cum sa apelezi mai multe persoane pe Whatsapp in acelasi timp
Cum sa apelezi mai multe persoane pe Whatsapp in acelasi timp

Cum sa apelezi mai multe persoane pe Whatsapp in acelasi timp


Daca vrei sa inveti cum sa apelezi mai multe persoane pe WhatsApp in acelasi timp, o sa iti aratam cum sa faci acest lucru. Este extrem de simplu si te va ajuta sa tii legatura cu gasca ta, mai ales in aceste timpuri cand distantarea sociala este absolut obligatorie.

Cum sa folosesti WhatsApp pe telefon, PC sau laptop si in browser

Exista mai multe modalitati de a folosi WhatsApp, iar cea mai populara dintre ele este telefonul mobil. Pentru a instala aplicatia pe un telefon cu iOS, trebuie sa accesezi App Store si sa instalezi WhatsApp. Acelasi lucru il faci pentru un smartphone cu Android, insa din Google Play Store.

Pentru a folosi WhatsApp pe PC sau laptop, o sa ai nevoie de un sistem de operare Windows sau MacOS. Urmatorul pas este sa downloadezi aplicatia de pe site-ul whatsapp.com. Mai departe, trebuie sa instalezi aplicatia pe care ai downloadat-o, iar pentru validare o sa fie necesara scanarea unui cod QR.

O a treia modalitate de a folosi WhatsApp este direct in browser. Pentru a face acest lucru este nevoie de accesezi site-ul web.whatsapp.com si sa deschizi aplicatia WhatsApp din telefonul tau. Mai departe, selecteaza „Meniu” sau „Setari” > WhatsApp Web. Indreapta camera telefonului pe ecranul laptop-ului sau PC-ului tau pentru a scana codul QR.

Afla si cum poti sa stergi permanent toate datele pe care Facebook le are despre tine!

Cum poti sa apelezi mai multe persoane pe Whatsapp in acelasi timp

Fie ca vrei sa apelezi prietenii doar pentru un apel video sau doar cu sunet, trebuie sa faci acelasi lucru. Primul pas este sa apelezi unul din prieteni si acesta trebuie sa raspunda.

Urmatorul pas este sa apesi butonul care se afla in partea din dreapta sus a ecranului (inconita cu +) si sa adaugi si alte persoane.

Cum sa faci un apel video pe Whatsapp
Cum sa faci un apel video pe Whatsapp

Daca vrei sa schimbi pe apel video, pur si simplu selectezi iconita cu video si astepti ca si cealalta persoana sa accepte. Ca si la apelul normal, urmatorul pas este sa apesi iconita cu butonul + din dreapta sus si sa adaugi si alte persoane. Maximum trei persoane pot folosi apelul audio sau video in acelasi timp.

Cum sa faci un grup de WhatsApp
Cum sa faci un grup de WhatsApp

Mai poti face acest lucru prin crearea unui grup de WhatsApp. In acest mod, numarul de persoane poate creste pana la opt. Iata care sunt pasii:

  • Este nevoie sa apesi tab-ul „Chats” si sa folosesti butonul „More options” (simbolul cu cele 3 puncte)
  • Odata ajuns acolo, selecteaza „New Group”, denumeste-l si pe urma adauga persoanele cu care vrei sa comunici
  • Acceseaza „Group Chat” sau foloseste butonul reprezentat de o iconita cu un telefon, situat sus, in partea dreapta
  • Poti selecta pana la 7 invitati, iar tu vei reprezenta cel de-al 8-lea
  • Urmatorul pas este de a selecta iconita pentru apel video sau cea de forma unui receptor pentru telefon clasic, daca vrei doar apel audio. Daca vrei mai multe persoane in aceeasi conferinta, va trebui sa folosesti aplicatia Zoom.