Cum sa largesti o pereche de pantofi daca te strang si nu-i mai poti returna
Cum sa largesti o pereche de pantofi daca te strang si nu-i mai poti returna

Cum sa largesti o pereche de pantofi daca te strang si nu-i mai poti returna


Nu o sa fie nici prima nici ultima data cand o sa comandam o pereche de pantofi mai mica sau fixa, asa ca trebuie sa stii cum sa procedezi atunci cand nu-i mai poti returna. Iata cum sa largesti o pereche de pantofi daca te strang.

Nu toata lumea este ca Regina Angliei, adica nu are o persoana care sa ii poate pantofii pentru a ii largi si a scapa de bataturi. Persoana in cauza, trebuie sa poarte pantofii doar la interior, pe covor, pentru ca Regina Elisabeta nu vrea ca noii sa pantofi sa fie uzati.

Cum sa largesti o pereche de pantofi daca te strang si nu-i mai poti returna – Cuprins:

Cum sa largesti o pereche de pantofi daca te strang, 7 metode care nu dau gres

7 metode de a largi pantofii
7 metode de a largi pantofii

La fel ca angajatul Reginei Elisabeta, poti purta si tu pantofii in casa. Fa acest lucru cateva seri la rand si ai sa vezi ca pantofii tai cei noi se vor lasa si nu te vor mai strange.

Bineinteles, poti aplica si cateva trucuri, cum ar fi o pereche de sosete mai groase. Dupa ce ti-ai pus sosetele, foloseste-te de un uscator de par pentru a sufla aer cald in fiecare pantof timp de 30 de secunde, la o distanta de 15 cm de pantof. Nu exagera cu aerul cald, asa ca acesta nu trebuie sa fie fierbinte pentru ca va usca si va arde pielea. Dupa ce ai aplicat aceasta metoda, nu ar fi rau sa aplici si o crema de protectie pantofilor.

O alta solutie este sa umpli doua pungi resigilabile cu apasi sa le pui in interiorul pantofilor tai. Acesta metoda este recomandata pentru pantofii care nu sunt din piele, pentru ca urmatorul pas este sa bagi pungile in pantofi si sa ii lasi la congelator peste noapte. Apa din pantofi va ingheta si isi va mari volumul, iar noile tale incaltari se vor largi numaidecat.

Trucul cu cartoful nu da gres niciodata! Cum procedezi? Ei bine, curata un cartof si taie-l in forma partii din fata a pantofului. Sterge cartoful iar apoi pune-l in interiorul pantofului si lasa-l peste noapte.

Poate cea mai cunoscuta metoda este folosirea calapoadelor pentru largirea pantofilor. O pereche te va costa in jur de 100 de lei, asa ca nu e un capat de lume. Bineinteles, exista si versiuni mai scumpe, asa ca te sfatuim sa cumperi in functie de bugetul tau. Asigura-te ca la fiecare 12 ore modifici marimea calapoadelor, pentru a obtine marimea dorita.

Mai exista si spray-uri speciale sau lichide speciale. Acestea se pulverizeaza in interiorul pantofilor, dupa care va trebui sa ii porti sau sa folosesti calapoade. Spirtul poate fi si el o solutie, asa ca pulverizeaza spirt in fiecare pantof si foloseste calapoade ori poarta-i un pic prin casa.

O ultima metoda este folosirea unor bucati de ziare ude. Pune ziarele in interiorul pantofilor si lasa-le pana a doua zi. Asteapta pana ce bucatile de ziar s-au uscat, iar atunci le poti scoate.

Afla si cum sa recunosti o pereche falsa de adidasi Air Jordan sau cum sa recunosti o pereche contrafacuta de Balenciaga.