Cum sa recunosti o pereche contrafacuta de Balenciaga?
Cum sa recunosti o pereche contrafacuta de Balenciaga?

Cum sa recunosti o pereche contrafacuta de Balenciaga?


Pentru ca o pereche de sneakers de la Balenciaga e visul oricui, ne-am gandit ca nu ar fi rau sa stii cum sa recunosti o pereche contrafacuta. Afla cum sa recunosti o pereche originala de Balenciaga Triple S atunci cand o compari cu un fake.

Din cauza faptului ca sneakersii sunt extrem de populari printre tineri, sunt foarte multe persoane care vand pe site-uri precum OLX incaltaminte de la branduri de renume. Totusi, nu te-am sfatui sa cumperi de la oricine, asa ca cel mai bine cumpara din magazine de specialitate care iti ofera si garantie.

Cel mai usor mod de a recunoaste o pereche originala de sneakersi este sa te uiti cu atentie la logo-ul „BALENCIAGA” de pe partile laterale.

Cel mai usor o sa-ti fie atunci cand vezi pozele de mai jos, pentru a analiza cu atentie produsul fake fata de produsul original.

Cum sa recunosti o pereche fake de sneakersi Balenciaga Triple S dupa logo
Cum sa recunosti o pereche fake de sneakersi Balenciaga Triple S dupa logo

Dupa cum vezi, logo-ul perechilor fake de Balenciaga Triple S vin cu litera „B” mai groasa decat ar trebui sa fie, iar dupa cum vezi literele „G” si „A” sunt mai mari decat restul. Pe scurt, o pereche originala de Balenciaga Triple S vine cu un logo uniform.

Balenciaga Triple S Fake vs. Original
Balenciaga Triple S Fake vs. Original

Conform celor de la leggitcheck.app, un alt semn ca ai in fata ochilor o pereche contrafacuta de Balenciaga este atunci cand broderia logo-ului arata ca si cum ar fi fost facuta in graba, „pe vapor”. Compania cu traditie nu o sa iti vand niciodata o pereche de sneakersi care costa sute de euro, avand un logo cusut cu neglijenta.

Logo Balenciaga Triple S Fake
Logo Balenciaga Triple S Fake

O alta metoda de a recunoaste o pereche originala de Triple S este sa te uiti cu atentie la literele „A” si „L”. La fel ca in poza de sus, neglijenta o sa isi spuna cuvantul, iar literele de pe perechea contrafacuta o sa arate ca si cum nu sunt terminate.

Verifica atent textul din varf care se refera la marime

Triple S Fake vs. Real
Triple S Fake vs. Real

Urmatorul pas este sa arunci o privire foarte atenta pe partea din fata, mai exact pe textul cusut pe varful adidasilor. La perechile contrafacute, acesta este de obicei cusut neglijent, iar fontul este foarte subtire.

De asemenea, asigura-te ca textul este perfect centrat, pentru ca cei de la Balenciaga o sa iti vanda o pereche aproape perfecta, in timp ce chinezii o fac la repezeala.

Cel mai usor mod de a gasi perechea originala este sa te uiti la perechea de sneakersi si sa o compari atent, iar fonturile trebuie sa fie identice.

Verifica partea din spate si brantul pentru a iti da seama de o pereche de Triple S fake

Balenciaga Logo Calcai Triple S
Balenciaga Logo Calcai Triple S

Dupa cum spuneam, Balenciaga acorda atentie micilor detalii, asa ca daca o sa te uiti atent la calcaiul adidasului. La perechile originale de sneakersi o sa vezi ca scrisul „Balenciaga” este perfect centrat, iar fontul ales este destul de mic, spre deosebire de un fake.

Brant Balenciaga Triple S Original
Brant Balenciaga Triple S Original

Atunci cand o sa arunci o privire la branturi, o sa iti dai seama extrem de usor ca ai in fata ochilor o pereche contrafacuta. Perechea fake o sa aiba logo-ul „Balenciaga” cu font prea gros, dar si cu spatii inegale intre litere.

Pe de alta parte, perechea originala de Triple S are logo-ul subtire, iar spatiile dintre litere sunt perfect egale. Ia in considerare faptul ca perechea purtata din poza de mai sus are literele sterse din cauza purtarii.

Cum sa iti dai seama de o pereche de Balenciaga Triple S fake dupa detalii si cusaturi

Detalii Balenciaga Triple S Fake
Detalii Balenciaga Triple S Fake

Detaliile fac diferenta, asa ca nu e greu sa iti dai seama ca ai in fata ochilor o pereche de sneakersi fake. De exemplu, in partea din spate o sa vezi ca o pereche originala are multe detalii, in timp ce versiunea chinezeasca e facuta la repezeala.

Cusaturi Balenciaga Triple S Contrafacuti
Cusaturi Balenciaga Triple S Contrafacuti

Cusaturile unei perechi originale de Balenciaga Triple S fac diferenta, asa ca o pereche contrafacuta o sa vina cu niste cusaturi neglijente. Tine cont ca Triple S este un adidas ce are un design complex, asa ca necesita multe ore de munca.

Logo Limba Balenciaga Triple S
Logo Limba Balenciaga Triple S

Logo-ul de pe limba adidasului ne arata si el diferenta dintre fake si original. Dupa cum vedeti, atentia la detalii se observa foarte usor si este mult mai mic fata de cel de pe perechea contrafacuta.

Eticheta Balenciaga Contrafacuti
Eticheta Balenciaga Contrafacuti

La interior, vei gasi si eticheta care arata marimea pantofilor sport. Cusatura acesteia este uniforma, in timp ce o pereche fake va veni cu o cusatura neglijenta. Eticheta unui adidas contrafacut este si ea mai mare fata de cea originala.

Cum sa recunosti talpa unei perechi originale de Balenciaga Triple S

Logo Talpa Triple S
Logo Talpa Triple S

Talpa pantofilor sport Balenciaga Triple S ne arata daca avem de a face cu o pereche originala sau una contrafacuta. Scrisul „Balenciaga” trebuie sa fie drept si unghiurile literelor nu trebuie sa difere. Se poate observa cu ochiul liber care este perechea originala.

Detalii Talpa Balenciaga Triple S
Detalii Talpa Balenciaga Triple S

Si partea din fata a talpii arata daca avem o pereche originala sau fake. Patratelele din fata sunt realizate extrem de bine, in timp ce versiunea fake arata ca si cum ar fi purtata si acestea s-au tocit.

Cutie Originala Balenciaga Triple S
Cutie Originala Balenciaga Triple S

In cele din urma, arunca o privire atenta asupra cutiei in care vin pantofii sport pe care vrei sa ii cumperi. O pereche originala va veni intotdeauna intr-o cutie care nu are niciun defect sau indoitura. Mai mult, cutia originala este mai mare, pentru ca si Balenciaga Triple S sunt pantofi sport cu dimensiuni destul de mari.

Afla si cum sa cureti adidasii cu bicarbonat de sodiu sau cum sa inlocuiesti bateria la un iPhone daca aceasta se descarca repede.