Cum sa recunosti o pereche falsa de adidasi Air Jordan?
Cum sa recunosti o pereche falsa de adidasi Air Jordan?

Cum sa recunosti o pereche falsa de adidasi Air Jordan?


Air Jordan reprezinta cea mai cunoscuta marca printre pasionatii de sneakersi, asa ca nu e de mirare ca acolo unde exista cerere apar si multe produse contrafacute. Pentru ca suntem aici ca sa te ajutam, o sa iti aratam cum sa recunosti o perechefalsa de adidasi Air Jordan.

Verifica eticheta si alte mici detalii ale pantofilor sport Air Jordan

Bineinteles, pentru a ne da seama ca avem in fata ochilor o pereche contrafacuta de Air Jordan, vom incepe cu acelasi element pe care l-am folosit pentru a recunoaste o pereche falsa de Versace Chain Reaction si anume eticheta din interior.

Eticheta Air Jordan Fake vs. Original
Eticheta Air Jordan Fake vs. Original

Primul pas pe care trebuie sa il faceti atunci cand vreti sa recunoasteti niste fake-uri Air Jordan este sa va uitati la eticheta din interior, adica acea eticheta pe care sunt trecute informatii legate de brandul Nike si marca inregistrata „Swoosh”. Se observa clar atentia la detalii si cum produsul fake arata ca este facut la repezeala.

Dupa cum vedeti, perechea originala de adidasi Air Jordan are un font mai subtire, iar acesta est extrem de clar spre deosebire de scrisul folosit pentru produsul contrafacut.

Air Jordan Fake
Air Jordan Fake

De asemenea, scrisul „Swoosh” nu se intelege foarte bine pe produsul fake, air atunci cand marim poza ne dam seama cat de clara este diferenta.

Poate cea mai clara dovada ca avem un produs contrafacut este traducerea in franceza. In loc de „Fabrique en Chine”, produsul fake vine cu textul „Fabrique en China”. Nu era de ajuns ca produsul este contrafacut, dar apar si greseli la text.

Analizeaza partea din spate a adidasilor Air Jordan, dar si forma lor

Air Jordan Falsi
Air Jordan Falsi

Al doilea pas pentru a iti da seama daca o sa fii pacalit sa cumperi un produs contrafacut, este sa analizezi partea din spate a adidasilor Air Jordan.

Produsul original are forma unei clepsidre atunci cand este vazut din spate, asa ca e destul de simplu vezi care este originalul. Se observa cum produsul contrafacut are linii drepte, iar asta nu este sanatos nici pentru piciorul tau.

Pereche de Air Jordan Falsa
Pereche de Air Jordan Falsa

Priviti din lateral, adidasii Air Jordan trebuie sa fie curbati in partea din spate. Un produs contrafacut e aproape drept, iar asta este primul semn ca ai in fata ochilor un fake.

Si partea din fata iti arata repede daca e un produs contrafacut sau nu. Daca adidasii sunt butucanosi, este clar ca sunt facuti pe vapor si nu e cazul sa platesti o avere pe ei.

Analizeaza logo-ul Air Jordan si semnul Nike

Nike Swoosh Fake vs. Real
Nike Swoosh Fake vs. Real

O sa incepem cu eticheta de pe limba adidasului. Celebrul Nike „Swoosh” are o forma ciudata si neglijenta in productie este evidenta de pe planeta Marte. Pe langa faptul ca forma logo-ului este ciudata, si calitatea fontului lasa de dorit.

Nike Swoosh Air Jordan Original vs. Fake
Nike Swoosh Air Jordan Original vs. Fake

Acelasi Nike „Swoosh”, insa de pe lateral de data aceasta, este un semn ca perechea de adidasi la care va uitati poate fi un fake. Daca semnul nu are forma pe care o stiti, nu cumparati pantofii sport pentru ca veti fi pacaliti.

Logo Calcai Nike Air Jordan Contrafacuti
Logo Calcai Nike Air Jordan Contrafacuti

Si logo-ul de pe talpa, mai exact de pe calcai, este un semn ca produsul e fake. Uitati-va bine la detalii si daca observati o diferenta ca in poza de mai sus, evitati cumpararea.

Logo Clasic Air Jordan Fake
Logo Clasic Air Jordan Fake

Logo-ul clasic Air Jordan poate fi recunoscut usor pentru ca vine cu un font unde literele sunt mai subtiri. Totodata, calitatea printului pentru adidasii fake lasa de dorit.

Cutie Air Jordan Originali
Cutie Air Jordan Originali

Chiar si cutia va poate arata ca adidasii sunt contrafacuti. Analizati cu atentie eticheta si o sa vedeti diferentele. Conform celor de la legitcheck.app, fonturile folosite la cutia pentru pantofii sport falsi lasa de dorit, asa ca e destul de simplu sa va dati seama.

Perforatiile de pe partea din fata si talpa produselor Air Jordan fake

Perforatii Air Jordan Contrafacuti
Perforatii Air Jordan Contrafacuti

Perforatiile de pe partea din fata a pantofului sport au cateodata cu diametrul mult prea mare ori perforatia nu este completa.

Acest lucru ne da un indiciu despre tehnologia de care dispun cei ce fac produse fake. Micile gaurele au o anumita forma, iar spatiul dintre ele este mai mic.

Talpa Air Jordan Falsi
Talpa Air Jordan Falsi

Chiar si talpa produselor contrafacute ne arata calitatea indoielnica a acestora. Observam diferenta, iar stelutele parca nu sunt nici aranjate cum trebuie.

Afla si cum sa recunosti o pereche de Balenciaga Triple S contrafacuti sau cum sa iti dai seama de o pereche Versace Chain Reaction falsa.