Cum sa inveti limba italiana online rapid si usor
Cum sa inveti limba italiana online rapid si usor

Cum sa inveti limba italiana online rapid si usor


Daca ti-ai pus in cap sa inveti limba italiana online, iti aratam cea mai simpla metoda de a face acest lucru rapid si usor! Fie ca apelezi la un curs online, fie ca alegi o aplicatie sau un site, exista multe moduri in care poti invata limba italiana daca iti doresti cu adevarat.

Unde poti urma si cat costa un curs acreditat de italiana

Ei bine, cel mai bu loc pentru a studia limba italiana este la Institutul Italian de Cultura din Bucuresti. Aceasta este o institurie oficiala a Statului Italian, iar cursurile sunt structurate conform nivelurilor de certificare stabilite de Cadrul de referinta european.

Daca vrei sa te inscrii, trebuie sa stii ca inscrierile se fac in permanenta, orarul este flexibil, iar cel mai interesant este ca se organizeaza la cerere si cursuri de limbaje sectoriale, adica din domeniile medical, juridic sau economic. Cursurile sunt predate de profesori romani si italieni, iar cursantii au acces gratuit la sala de lectura si la internet.

Totodata, Institutul Italian de Cultura din Bucuresti este singura institutie din Romania care organizeaza examene de certificare a cunoasterea limbii italiene in colaborare cu Universitatile pentru Straini din Perugia (CELI) si Siena (CILS, DITALS).

Daca vrei sa te inscrii la un astfel de curs, trebuie sa stii ca sunt 8 nivele, iar fiecare costa 600 de lei. Durata unui curs este de 40 de ore, iar cursurile sunt intensive, extensive si se tin si in weekend.

Trebuie sa mai stii ca pentru obtinerea unui atestat nu este necesar sa detii o anumita diploma de studii, asa ca aproape oricine se poate inscrie. Daca vrei sa te inscrii, ii poti contacta pe cei de la Institutul Italian de Cultura din Bucuresti la numarul de telefon 021 231 08 80/ 85/ 87, interior 103, sau pe email la [email protected].

Cum sa inveti limba italiana complet gratuit

Vom incepe cu un curs online complet gratuit, care te va invata limba italiana in 125 de lectii. Daca deja iti place ce auzi, poti intra pe website-ul lingohut.com si ai totul la indemana.

Avantajul este ca poti accesa site-ul si de pe un smartphone sau tableta, iar cel mai interesant lucru ramane partea audio, unde poti asculta exact cum se pronunta cuvintele in limba italiana. Afla si cum sa testezi viteza conexiunii tale la internet pentru a te asigura ca totul va merge struna!

Aplicatia Duolingo este una dintre cele mai populare si pe langa limba engleza, te poate invata si limba italiana. Trebuie doar sa ti-o descarci din App Store sau Google Play Store si sa o instalezi pe iOS sau Android.

Daca vrei sa inveti uitandu-te la un video, atunci canalul de YouTube EasyTalk Romania este locul ideal. Acestia au postate mai multe video, din care vei invata limba italiana de la zero.