Cum sa inveti engleza in cel mai rapid si usor mod
Cum sa inveti engleza in cel mai rapid si usor mod

Cum sa inveti engleza in cel mai rapid si usor mod


In cazul in care vrei sa inveti o alta limba straina si te-ai gandit ca engleza este cea pe care trebuie sa o alegi, o sa iti aratam ce trebuie sa faci pentru a grabi procesul. Iata cum sa inveti engleza in cel mai rapid si usor mod.

Cursuri online de engleza

Curs online engleza British Council
Curs online engleza British Council

Cea mai buna metoda pe care trebuie sa o incerce o persoana ce vrea sa invete limba engleza este sa faca un curs online, cu sau fara profesor. Avantajul unui astfel de curs este ca iti poti personaliza programul de studiu si poti alege orarul care te intereseaza.

Mai mult, nu vorbim despre orice curs, ci despre unul de la British Council, adica cele create chiar de catre specialistii din Marea Britanie. English Online este un curs create de profesionisti si experti in pedagogia online, care te va ajuta sa inveti limba engleza.

Poti incerca acest curs complet gratuit timp de 7 zile, perioada in care te vei hotara daca este sau nu pe intelesul tau. Astfel, poti sa iti creezi un program de invatare flexibil, care este potrivit bugetului tau.

Cei de la British Council pun la dispozitie trei pachete pentru clientii sai, iar cel mai stufos curs include 15 lectii pe luna, a cate 55 de minute fiecare. Poti invata engleza pe computerul de acasa, pe laptop sau pe tableta.

Cum sa inveti engleza complet gratuit

YouTube
YouTube

Ei bine, daca nu vrei sa platesti un curs autorizat chiar de specialistii din Marea Britanie, poti apela la ajutorul site-ului YouTube, pentru ca vei gasi multe cursuri online si te poti apuca de invatat numaidecat.

Canalul de YouTube Invata Engleza este cel care ne-a atras atentia, ei avand un curs pentru cei ce vor sa invete limba engleza in 10 zile. Fiind complet gratuit, nu risti sa pierzi nimic, poate doar timpul pe care l-ai petrecut vizualizand aceste video.

De asemenea, tot ei te invata care sunt cele mai utile 50 de expresii in limba engleza, pentru a te descurca atunci cand vizitezi Regatul Unit. Incepand de la zero, orice curs este folositor, trebuie doar sa acorzi atentie.

Instaleaza-ti o aplicatie pe telefon sau tableta pentru a invata limba engleza

Duolingo
Duolingo

Cele mai cunoscute aplicatii pentru telefon sau tableta sunt Duolingo sau Babbel. Sunt doua metode rapide, dar si gratuite, pentru a invata limba engleza sau alte limbi straine.

Daca le vei instala, vei obseva faptul ca sunt concepute prietenos si te vor ajuta sa iti dezvolti vocabularul, pentru a intelege expresiile de baza. Aceste lucruri te vor ajuta sa poti purta o conversatie.

Avantajul este ca le poti instala si pe telefon, asa ca vei primi notificari pentru a nu uita sa iti faci numarul de lectii pe care ti le-ai setat ca scop zilnic ori saptamanal.

5 sfaturi pentru a invata engleza rapid si usor

5 sfaturi pentru a invata engleza
5 sfaturi pentru a invata engleza

Chiar daca o sa urmezi acele cursuri, ar fi bine sa tii cont si de aceste sfaturi, pentru ca te vor ajuta sa inveti limba engleza rapid si usor.

In primul rand, pentru a iti imbunatati vocabularul, nu ar fi rau sa inveti propozitii intregi, pentru ca iti va fi mult mai usor decat sa iti amintesti toate cuvintele pe care le-ai invatat la curs.

Degeaba urmezi 10 cursuri de engleza daca nu practici in fiecare zi sau daca nu ai conversatii zilnice. Chit ca este un prieten din viata reala, chit ca este unul din mediul online sau un membru al familiei, incearca sa repeti zilnic pentru ca doar asa iti vei putea pastra abilitatile de comunicare.

Totodata, nu ar fi rau sa vizionezi filmele doar in engleza, fara subtitrare, si sa asculti multa muzica in limba engleza. Stii ca sunt extrem de multi copii care au invatat limba engleza doar pentru ca s-au uitat la desene animate sau au vizionat video pe YouTube. Daca tot te uiti la filme, nu ar fi rau sa opresti subtitrarea si sa iti fortezi creierul sa traduca automat aceasta limba.

Foloseste telefonul, computerul sau laptopul doar in limba engleza. Este foarte folositor si vei exersa fara sa iti dai seama tot ce ai invatat la cursurile online.

Nu in ultimul rand, daca iti plac revistele poate ca nu ar fi rau sa iti cumperi sau sa le citesti doar pe acelea scrise in limba engleza. Poate e doar un hobby, dar cu siguranta te va ajuta sa inveti mai repede limba engleza.

Afla si cum sa te comporti la scoala sau cum sa iei Bacalaureatul fara sa faci meditatii.