Cum sa scapi de porumbei si sa ii alungi de pe balcon sau acoperis
Cum sa scapi de porumbei si sa ii alungi de pe balcon sau acoperis

Cum sa scapi de porumbei si sa ii alungi de pe balcon sau acoperis


Cum sa scapi de porumbei si sa ii alungi de pe balcon. Iata ce trebuie sa faci pentru a te asigura ca inaripatele nu vor face mizerie sau nu te vor trezi dis de dimineata din cauza zgomotului pe care il fac.

Cum sa scapi de porumbei si sa ii alungi de pe balcon sau acoperis – Cuprins:

Cum sa scapi de porumbei si cum ii alungi de pe balcon

Cum sa scapi de porumbei
Cum sa scapi de porumbei

Cum sa scapi de porumbei. Daca si tu ai probleme cu aceste pasari din cauza mizeriei pe care o fac sau a galagiei provocate, trebuie sa stii cum sa ii alungi de pe balcon. Iti venim in ajutor cu cateva metode extrem de eficiente.

Sa scapi de porumbeii de pe balcon nu este chiar o operatiune atat de grea, asa ca poti incerca una dintre aceste metode pe care ti le vom prezenta.

Daca nu vrei sa faci rau pasarilor, iti poti monta o plasa pentru a te asigura ca porumbeii nu vor mai avea acces pe balcon. Metoda are o eficienta de 100%, deoarece porumbeii nu vor mai putea intra absolut deloc pe balconul tau. Mai mult, noile modele de plase sunt aproape invizibile, asa ca nu iti vor deranja privelistea.

Citeste si: Cum sa protejezi ciresii de grauri. Cele mai eficiente metode

O alta metoda este sa atarni niste CD-uri vechi sau sa folosesti folie de aluminiu pentru a inveli diverse obiecte. Lumina reflectata dezorienteaza pasarile, iar acestea vor inceta sa mai vina pe balconul tau. Este o metoda ingenioasa, daca vrei sa stii cum sa scapi de porumbei.

Si tepii speciali sunt foarte eficienti, deoarece pasarile nu se vor mai putea aseza pe locurile de pe balcon. Acestia sunt foarte buni si pentru pervazuri, deoarece inaripatele nu mai pot sa aterizeze pe lacasul din fata geamurilor.

Daca o sa cumperi o bufnita de plastic sau un sarpe de cauciuc, aceste „sperietori” se vor asigura ca inaripatele nu vor mai veni pe balconul tau. Totusi, acestea sunt eficiente pentru o perioada scurte de timp, deoarece porumbeii se vor obisnui destul de repede si isi vor da seama ca nu reprezinta o amenintare.

Cum sa scapi de porumbeii de pe acoperis

Tepi anti pasari acoperis
Tepi anti pasari acoperis

Daca problema ta o reprezinta porumbeii de pe acoperis, atunci lucrurile sunt ingreunate un pic, deoarece nu va fi la fel de usor ca cei care au probleme cu pasarile pe acoperis.

In primul rand, trebuie sa ii impiedici sa stea pe coama acoperisului, asa ca ori montezi acei tepi pe care ii folosesti la pervazuri ori pui niste plase care au si tepi. De asemenea, poti folosi plase pentru locurile in care porumbeii isi pot face cuib.

Panourile solare reprezinta o metoda eficienta pentru a tine porumbeii departe. Pe langa daptul ca te ajuta cu micsorarea facturii la electricitate, acestea limiteaza si accesul pasarilor pe acoperis.

Daca vorbim despre un acoperis cu suprafata plana, tepii sunt cea mai buna solutie. Asadar, instaleaza acesti tepi si astfel te asiguri ca inaripatele nu isi vor face cuib pe acolo sau nu vor face mizerie. Este o metoda buna, daca vrei sa stii cum sa scapi de porumbei.