Cum sa asezi patul in dormitor dupa principiile Feng Shui
Cum sa asezi patul in dormitor dupa principiile Feng Shui

Cum sa asezi patul in dormitor dupa principiile Feng Shui


Cum sa asezi patul in dormitor. Afla care sunt principiile Feng Shui si cum ne sfatuiesc expertii sa asezam patul in camera de odihna. Iata ce trebuie sa stii si de ce este important sa iei in considerare!

Cum sa asezi patul in dormitor dupa principiile Feng Shui – Cuprins:

Cum sa asezi patul in dormitor. Principii Feng Shui

Cum sa asezi patul in dormitor
Cum sa asezi patul in dormitor

In cazul in care nu stiai, Feng Shui provine din limba chineza si inseamna “Vant si Apa”. Aceasta filosofie chinezeasca foloseste 5 elemente din natura (apa, foc, pamant, lemn si metal) care trebuie asociate intr-o armonie perfecta pentru a putea beneficia de vibratiile inalte.

Amenajarea casei in stil Feng Shui atrage conform traditiei chinezesti pacea si prosperitatea. Asadar, daca vrei sa iti amenajezi casa pentru un echilibru perfect, ar trebui sa iei in considerare si tu acest aspect.

Cum sa asezi patul in dormitor. Pentru ca somnul poate fi influentat de orientarea patului, ar trebui sa stii ca acesta trebuie pozitionat intr-un anumit fel. Cum trebuie sa iti asezi patul conform principiilor Feng Shui? Ei bine, acesta trebuie sa fie plasat pe un perete care nu are nicio fereastra si mai mult decat atat, ar fi bine sa il pozitionezi intr-un loc ce iti permite sa vezi usa dormitorului.

Tablia patului trebuie pozitionata spre Nord, iar asta inseamna ca picioarele trebuie sa fie indreptate catre Sud. Patul ar trebui sa aiba cate o noptiera pe fiecare parte.

Ideal, patul ar trebui sa fie in diagonala cu usa de la intrarea in dormitor. De asemenea, este recomandat sa alegi un pat din lemn in detrimentul unuia confectionat din metal. In acest fel, te asiguri ca o sa ai un somn linistitor.

Broasca testoasa Feng Shui
Broasca testoasa Feng Shui

Totodata, in dormitor nu ar trebui sa ai foarte multa mobila, pentru a putea permite fluxului de energie sa circule liber. Este foarte important sa existe spatiu liber pe ambele parti ale patului.

Pentru a evita stagnarea energiei intr-un anumit colt al camerei este bine sa alegi si o planta. O broasca testoasa Feng Shui se va aseza sub pat pentru a putea beneficia de linistea psihica si pentru a preveni insomniile.

Citeste si: Cum sa-ti amenajezi baia. 10 idei interesante si utile deopotriva

Bineinteles, culoarea dormitorului este foarte importanta, mai ales daca vrei sa fie o camera plina de relaxare. Pentru asta, ar fi bine sa optezi pentru pereti in culoare bej, verde sau albastru.

Oglinzile vor reflecta energia din jur, asa ca acestea trebuie asezate astfel incat sa nu ne vedem in ele atunci cand intram in dormitor sau atunci cand stam in pat.

Ar fi bine ca in dormitor sa nu existe lucruri inutile, asa ca va trebui te asiguri ca exista curatenie tot timpul. Elimina lucrurile care nu iti sunt utile in dormitor si organizeaza totul astfel incat sa nu existe nimic ce iti poate consuma energia. Pe langa faptul ca trebuie sa stii cum sa asezi patul in dormitor, ar fi bine sa tii curat tot timpul!

Aparatura electronica nu ar trebui sa existe intr-un dormitor Feng Shui. Asadar, uita de televizor, tableta, laptop sau telefon!