Cum sa vezi Live Video Online meciurile de baschet din NBA
Cum sa vezi Live Video Online meciurile de baschet din NBA

Cum sa vezi Live Video Online meciurile de baschet din NBA


In caz ca iti plac meciurile de baschet din NBA si nu vrei sa pierzi niciunul, o sa iti aratam cum sa iti vezi idolii din campionatul american. Iata cum sa vezi live video online meciurile de baschet din NBA, oriunde te-ai afla.

Cum sa vezi Live Video Online meciurile de baschet din NBA – Cuprins:

Ce este NBA (National Basketball Asociation)?

NBA
NBA

Pentru cei ce nu stiu, NBA vine de la National Basketball Asociation si reprezinta liga profesionista de baschet. Aceasta include 30 de echipe, 29 din Statele Unite ale Americii si una din Canada.

NBA a luat nastere in New York in anul 1946 ca Asociatia de Baschet Americana si s-a schimbat numele in National Basketball Asociation pe 3 august 1949.

Sezonul obisnuit de NBA tine din octombrie pana in aprilie si fiecare echipa trebuie sa joace 82 de partide.

Cel mai cunoscut jucator de baschet din NBA, al tuturor timpurilor, este fara indoiala Michael Jordan. Acesta a debutat in NBA in anul 1984 si a facut istorie in liga profesionista de baschet din America.

Cei mai cunoscuti jucatori de baschet din ziua de astazi sunt LeBron James, James Harden, Zion Williamson, Khris Middleton, Ben Simmons, Bradley Beal, Jayson Tatum, Jimmy Butler, Kawhi Leonard si Giani Antetokounmpo.

Afla si cum sa vezi Live Stream Online meciurile de fotbal din Bundesliga sau cum sa vezi live cursele din campionatul de Formula 1!

Cum sa vezi Live Video Online meciurile preferate din NBA

Telekom Sport
Telekom Sport

Daca esti fan NBA si vrei sa vezi meciurile de baschet cu starurile tale preferate, trebuie sa stii ca acestea sunt transmise de Telekom Sport. In caz ca nu stiai inca, este cel de-al 10-lea sezon consecutiv cand Telekom Sport transmite meciurile de baschet din campionatul american.

Asadar, pentru a vedea meciurile de baschet din NBA, trebuie sa fii abonat Telekom, asa iata lista de preturi:

  • Telekom pachet de televiziune TV M –7 euro/luna
  • pachet de televiziune TV L – 10 euro/luna
  • pachet de internet si telefonie fixa – NET L + Voce 0 – 8 euro/luna
  • pachet de televiziune + internet – TV M + NET L – 13 euro/luna
  • pachet de televiziune + telefonie fixa – TV L + Voce N+ – 15 euro/luna
  • pachet de televiziune + internet – TV L + NET L – 17 euro/luna
  • Telekom pachet de televiziune + internet – TV L + NET L + Voce – 17 euro/luna

Vestea buna este ca poti vedea meciurile din NBA live chiar de pe telefonul, tableta sau laptopul tau. Atat timp cat ai o conexiune stabila la internet, poti accesa site-ul telekomtv.ro/live// si poti vedea meciul tau preferat de baschet.

Daca esti pasionat de pariuri sportive si vrei sa pariezi pe vedetele din NBA, trebuie sa stii ca poti face asta de pe telefonul tau mobil, chiar pe site-ul unibet.ro. Nu uita sa te informezi si sa citesti ultimele stiri din NBA, pentru ca trebuie sa fii la curent cu toate noutatile!

Trebuie sa stii ca Unibet si Netbet ofera posibilitatea de a vedea live video meciuri de baschet din NBA direct in pagina de pariuri. Asa ca, poti urmari meciul si paria in timp real!