Cum sa urmaresti cele mai noi promotii la magazinele Ikea
Cum sa urmaresti cele mai noi promotii la magazinele Ikea

Cum sa urmaresti cele mai noi promotii la magazinele Ikea


Ikea este unul dintre cele mai cunoscute magazine care ofera solutii de mobilier moderne, dar la preturi avantajoase. De la masute de toaleta la bucatarii moderne complete, ia Ikea este imposibil sa nu gaseti ceva care iti place. Iata cum sa urmaresti cele mai noi promotii de la magazinele Ikea si cum sa prinzi cele mai bune oferte!

Cum sa urmaresti cele mai noi promotii la magazinele Ikea – Cuprins:

Cum sa cumperi online de la Ikea?

Daca nu vrei sa te duci in magazin, iti poti face cumparaturile de la Ikea online, din fotoliul de acasa. Adauga in cos tot ceea ce vrei sa comanzi, dar ai grija sa nu uiti ceva!

Atunci cand produsul este marcat cu verde, atunci este disponibil si poate fi cumparat. Alege, totusi, cel mai apropiat magazin Ikea pentru a verifica disponibilitatea stocului.

Cand cumperi online, poti alege livrarea comenzii la domiciliu sau prin serviciul Click & Collect. De asemenea, poti alege ziua si intervalul orar pentru a primi comanda.

Bineinteles, serviciul de livrare costa, asa ca va mai trebui sa achiti 79 lei pentru Zona 1 (Bucuresti, Ilfov, Prahova, Giurgiu, Ialomita si Calarasi) pentru comenzile ce au o greutate de pana in 100 kg si 129 lei pentru comenzile de pana la 1.000 kg. Zona 2 reprezinta restul tarii, iar transportul costa 99 lei pentru comenzila de pana la 100 kg si 169 lei pentru comenzile de pana la 1.000 kg. Pentru fiecare tona suplimentara, pretul este de 129 lei pentru Zona 1 si 169 lei pentru Zona 2.

Costul pentru livrarea coletelor este de 39 lei pentru intreaga tara si includ comenzile de pana la 30 kg, ce au o dimensiune a pachetului de maximum 80x120x100 cm cu anumite exceptii (oglinzi sau alte produse ce trebuie livrate in siguranta). Termenul de livrare este de 7-14 zile, de luni pana vineri in intervalul orar 09:00 – 17:00.

Iata si 10 idei pentru a iti amenaja terasa sau 10 idei pentru a iti amenaja baia de acasa!

Cum sa urmaresti cele mai noi oferte si promotii de la magazinele Ikea?

Atunci cand vrei sa prinzi cea mai buna oferta la produsele Ikea, trebuie sa stii ca exista o modalitate de a beneficia de cele mai bune preturi. Cardul Ikea Family este solutia pentru cei ce cauta preturi speciale, dar si o recompensa atunci cand cumpara de la magazinele Ikea.

In calitate de membru Ikea Family beneficiezi de preturi speciale la anumite produse, oferte lunare, invitatii la evenimente si multe altele. Oricine poate devenit membru al Ikea Family,  asa ca te poti inscrie online sau la un magazin.

Cardul poate fi printat sau poti primi un card digital in aplicatia Ikea Store pe care o poti instala pe telefonul tau cu Android sau iOS.