Cum sa-ti deschizi o franciza Mega Image
Cum sa-ti deschizi o franciza Mega Image

Cum sa-ti deschizi o franciza Mega Image


Mega Image este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania, iar reteaua include in prezent peste 700 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste sau alte orase din tara. Daca iti place modelul de business al acestei companii, atunci o sa iti explicam cum sa-ti deschizi o franciza Mega Image si ce trebuie sa stii despre aceasta.

Cum sa-ti deschizi o franciza Mega Image – Cuprins:

Ce este Shop&Go?

Daca inca nu stiai, Shop&Go este  un concept de magazine pentru clientii care doresc sa isi faca cumparaturile rapid, dar mai ales aproape de casa. Astfel, in anul 2010 a luat nastere acest concept, iar in prezent s-au deschis peste 400 de magazine.

Mega Image ofera posibilitatea celor care vor sa devina antreprenori, sa preia un magazin Shop&Go si sa il gestioneze. Compania vine cu experienta din retail, iar cei interesati poti opera un astfel de magazin, fara sa inceapa de la zero.

Totodata, daca esti proprietarul unui spatiu comercial sau al unui contract de inchiriere in derulare si doresti sa pui la dispozitie spatiul in vederea amenajarii unui magazin Shop&Go, ii poti contacta pe cei de la Mega Image.

Mega Image pune la dispozitie un spatiu comercial utilat, stoc de marfa, plata chiriei si a utilitatilor, dar logistica si promovarea. Castigul se obtine pe baza unui comision pentru vanzari platit de Mega Image catre antreprenor. Persoana care va prelua afacerea are rolul de a angaja si coordona oamenii.

Cum sa deschizi o franciza Mega Image?

Ei bine, cei care doresc sa isi deschida o franciza Mega Image, adica un magazin de cartier Shop&Go deschis 24 de ore, pot aplica utilizand acest formular.

Dupa aceea, vei fi contactat de companie pentru a ti se explica toate aspectele pentru deschiderea unei francize. Vei afla ce buget ai nevoie, ce va trebui sa faci, dar si daca indeplinesti cerintele pentru a deschide un magazin Shop&Go.

Mega Image iti va pune la dispozitie spatiul comercial utilat, stocul de marfa, plata chiriei si a utilitatilor, dar si experienta lor in marketing. Francizatul, trebuie sa opereze magazinul in numele Mega Image, iar in functie de vanzari, va primi in fiecare luna un venit.

Iata cum se face selectia pentru a obtine o franciza Shop&Go de la Mega Image:

  • Completezi formularul online
  • Daca te califici, vei fi sunat pentru interviu
  • Esti acceptat ca partener
  • Vei lua parte la un training intern
  • Semnezi contractul si achiti garantia
  • O sa fii responsabil cu managementul personalului din magazin
  • Preiei magazinul alocat
  • Mega Image iti va acorda suport

Afla si cum sa-ti deschizi o spalatorie auto self service si ce pasi trebuie sa urmezi sau cum sa vinzi pe eMAG Marketplace!