Cum sa incasezi bani participand la sondaje platite
Cum sa incasezi bani participand la sondaje platite

Cum sa incasezi bani participand la sondaje platite


Daca vrei sa iti maresti veniturile si nu stii cum sa faci acest lucru, atunci sa sa iti povestim un pic despre sondajele platite. Iata cum sa incasezi bani participand la sondaje de opinie platite si ce trebuie sa stii despre acestea.

Cum sa incasezi bani participand la sondaje platite – Cuprins:

Ce este un sondaj de opinie?

In cazul in care nu stiai inca, un sondaj de opinie este o metoda de cercetare de marketing, care se bazeaza pe folosirea unui chestionar in vederea testarii pe un esantion reprezentativ a caracteristicilor unei populatii.

Sondajele pot fi folosite si in domeniul politic pentru a testa optiunile electoratului, adica acel sondaj electoral. Totodata, un sondaj exhaustiv este acela in care talia esantionului este de cel mult sapte ori mai mica fata de populatia de referinta. Daca este mai mare, atunci sondajul este non exhaustiv.

Totusi, nu multi stiu ca poti incasa bani daca participi la sondajele platite, asa ca daca ti-am atras atentia, o sa iti aratam in continuare cum poti face si tu acest lucru, chiar de acasa.

Cum sa castigi bani participand la sondaje online platite

La o mica cercetare pe Google, am aflat ca exista foarte multe platforma online unde poti castiga bani facand sondaje platite. Totusi, am selectat doar 5 dintre acestea.

Mobrog Sondaje online platite
Mobrog Sondaje online platite

Primul care ne-a iesit in cale a fost mobrog.com. Sondajele de pe aceasta platforma sunt din domeniile stiintei si a cercetarii de piata. Dupa o inregistrare rapida, vei primi o invitatie pe email cu un link catre un sondaj si o scurta descriere a temei.

Trebuie sa mai stii ca raspunsurile sunt pastrate anonime, iar confidentialitatea datelor furnizate de tine sunt in siguranta. Sondajele pot fi din turism, despre un anumit produs, publicitate sau din domeniile stiintei.

O participare la un sondaj iti poate aduce intre 2 si 15 lei. Banii pe care ii primesti sunt creditati in contul tau de participant, iar plata se face si prin PayPal.

Exprim.ro Sondaje online platite
Exprim.ro Sondaje online platite

A doua platforma identificata pentru sondaje online platite este si exprim.ro. Ca si Mobrog, vei fi invitat sa participi la cercetari de piata pe diverse teme, iar raspunsurile tale si a celorlalti membrui ii vor ajuta pe oamenii de afaceri sa ia o decizie legata de serviciile ori produsele oferite.

Foarte interesant este ca cei ce participa la aceste sondaje online, primesc puncte ce pot fi convertite in bani sau oviecte. Conform platformei, cadourile nu sunt o forma de plata, ci un gest de recunostinta si implicare a utilizatorilor.

iVox Sondaje online platite
iVox Sondaje online platite

ivox.ro este o alta platforma de sondaje online de opinie, iar recompensa acordata utilizatorilor este diferita. Aici, vei primi puncte pe care le transformi in anumite cupoane de reduceri.

Sondajele pot fi din domeniul politic, economic, social sau cultural. Compania vine in ajutorul companiilor si consumatorilor, pentru a optimiza relatia dintre cele doua parti.

Talkonlinepanel Sondaje online platite
Talkonlinepanel Sondaje online platite

Talkonlinepanel.com se ocupa de paneluri online care sunt destinate cercetarii de piata si a opiniei publice pentru Europa Centrala si de Sud-Est. Compania este tot timpul in cautare de membri noi, asa ca te poti inscrie oricand.

De asemenea, exista si o aplicatie pentru telefon sau tableta, pentru Android si iOS, iar acest lucru inseamna ca te poti tine de treaba chiar si atunci cand nu te afli in fata calculatorului. Datele tale sunt pastrate intr-o baza de date securizata si o sa fii selectat atunci cand se fac sondaje de opinie pentru grupuri-tinta.

Marketagent Sondaje online platite
Marketagent Sondaje online platite

Marketagent.com incheie acest top si sustine ca realizeaza 1000 de sondaje online platite, iar platforma are peste 2 milioane de membri activi. Totodata, in fiecare zi se aboneaza peste 1.800 de membri noi, iar fiecare membru care isi aduce si prietenii primeste un comision.

Afla si cum sa faci bani pe internet, dar si cum sa economisesti bani rapid si eficient!