Cum sa faci rezervari online la Tarom, Wizz Air sau Blue Air
Cum sa faci rezervari online la Tarom, Wizz Air sau Blue Air

Cum sa faci rezervari online la Tarom, Wizz Air sau Blue Air


Cel mai bun mod de a rezerva si a cumpara bilete de avion este online. Poti cumpara bilete pentru a calatori in toata lumea, chiar din canapeaua care se afla in sufrageria ta. Iata cum sa faci rezervari online la Tarom, Wizz Air sau Blue Air.

Cum sa faci rezervare online la Blue Air?

Cum sa rezervi online bilete la Blue Air
Cum sa rezervi online bilete la Blue Air

Lucrurile sunt destul de simple atunci cand vrei sa rezervi online un bilet de avion la Blue Air. Trebuie sa accesezi site-ul companiei, adica flyblueair.com. Dupa ce ai accesat pagina de internet a companiei, trebuie sa accesezi sectiunea „Rezerva”.

Ai ajuns in sectiunea „Rezerva un zbor”, asa ca mai departe trebuie sa selectezi locatia de unde pleci, destinatia (in cazul in care optezi pentru bilet dus-intors), data plecarii (si data intoarcerii, doar in cazul in care zborul este dus-intors) si numarul de pasageri.

Dupa ce ai introdus aceste date, apasa butonul „Rezerva acum”. Vei fi redirectionat in pagina unde poti alege zborurile disponibile, asta in cazul in care nu exista zboruri la data la care doresti. Poti alege sa te inregistrezi sau poti continua fara autentificare, insa te sfatuim sa iti faci un cont pe site-ul Blue Air.

Urmatorul pas este sa adaugi datele pasagerilor si sa achiti contravaloarea biletelor. Vei putea plati folosind un card, asa ca ai mare grija ca acesta sa nu fie expirat. Daca o sa iti expire cardul, aici poti vedea cum trebuie sa procedezi atunci cand vrei unul nou.

Afla si cum sa faci o rezervare online la CFR Calatori pentru a lua trenul spre o destinatie din Romania!

Cum sa rezervi bilete de avion la Wizz Air?

Cum sa rezervi online bilete la Wizz Air
Cum sa rezervi online bilete la Wizz Air

Rezervarea unui bilet de avion la Wizz Air se face destul de usor in mediul online. La fel ca mai sus, trebuie sa accesati site-ul companiei, adica wizzair.com. Veti observa campurile de rezervare, asa ca trebuie sa completati orasul de plecare si destinatia. Mai mult, selectati data plecarii si data de intoarcere, in cazul in care biletul este dus-intors.

Urmatorul pas este sa alegeti zborurile. Daca totul este in regula, apasati butonul de jos pentru a continua procesul. Va fi necesar sa completati datele pasagerilor, sa selectati tipul de bagaje pe care urmeaza sa le luati in calatorie, dar si sa va logati cu contul de utilizator pe site. Daca nu aveti unul, recomandam sa va faceti, va fi mai usor daca o sa intampinati viitoare probleme cu zborurile.

Ultimul pas este sa achitati contravaloarea biletelor, asa ca va fi necesar sa folositi un card de debit sau de credit. Nu uitati ca pentru a selecta si locurile pe care le doriti, va trebui sa platiti in plus!

Cum sa rezervi online un bilet de avion la Tarom?

Cum sa rezervi online un bilet de avion la Tarom?
Cum sa rezervi online un bilet de avion la Tarom?

Ei bine, am ajuns si la Tarom, insa trebuie sa va spunem ca pentru a cumpara un bilet de avion este necesar sa instalati aplicatia pe telefon din App Store daca folositi un dispozitiv cu iOS sau din Google Play Store atunci cand folositi un dispozitiv cu Android. Momentan, site-ul tarom.ro nu permite rezervarea online a unui bilet de avion!

La fel ca la metodele mentionate mai sus, va trebui sa selectezi orasul de plecare, data plecarii, data intoarcerii daca este cazul, numarul pasagerilor sau clasa de servicii. Urmatorul pas este sa selectati zborurl si tipul de tarif.


Recomandam si crearea unui profil, pentru a evita orice probleme pe viitor. Odata ajunsi la sectiunea unde cumparati biletul, pregatiti-va cardul. Totusi, Tarom ofera posibilitatea de a plati cash, insa trebuie sa stiti ca plata se face in maximum 48 de ore din momentul rezervarii. Daca nu veti efectua plata, sistemul va anula automat rezervarea.