Cum trebuie sa procedezi daca ti-a expirat cardul la Banca Transilvania, ING sau BCR
Cum trebuie sa procedezi daca ti-a expirat cardul la Banca Transilvania, ING sau BCR

Cum trebuie sa procedezi daca ti-a expirat cardul la Banca Transilvania, ING sau BCR


Nu strica sa te uiti din cand pe data de expirare a cardului de credit sau debit, pentru a evita surprizele si a te trezi cu un card expirat fix cand iti este lumea mai draga. Totusi, trebuie sa stii cum sa procedezi daca ti-a expirat cardul la Banca Transilvania, ING sau BCR.

Cum trebuie sa procedezi daca ti-a expirat cardul la Banca Transilvania, ING sau BCR – Cuprins:

Cum sa iti faci un card de debit la Banca Transilvania, ING sau BCR

Daca aveai impresia ca este foarte complicat sa iti faci un card de debit te-ai inselat, pentru ca este o operatiune extrem de simpla. Pentru a iti face un card de debit la Banca Transilvania, ING sau BCR este nevoie doar sa te duci intr-o sucursala si sa ai la tine actul de identitate.

Mai departe, unul dintre angajati te va ajuta cu un formular care va fi necesar pentru emiterea cardului. Asadar, vei semna conventia de cont curent sau act aditional, dupa caz. In cateva zile lucratoare, te vei putea bucura de noul tau card. Nu uita ca vei avea nevoie si de un cont care va fi atasat la acest card.

Exista mai multe tipuri de carduri, asa ca angajatii te vor informa si il vei putea alege pe cel potrivit pentru tine. Poti opta pentru un Visa Clasisic, MasterCard Mondo, MasterCard Gold Debit, MasterCard Direct sau un card personalizat cu poza.

De asemenea, poti alege un card in lei sau in euro, unul cu care poti face plati la POS-urile si bancomatele din Romania si din strainatate, un card pentru cumparaturile online sau poti opta pentru a primi o alerta prin SMS in care vei fi informat despre statusul platilor si despre alimentarea contului tau.

Afla si cum poti sa primesti pensia pe card sau cum sa platesti rapid si usor factura la Digi RCS & RDS.

Cum trebuie sa procedezi daca ti-a expirat cardul de debit?

Ei bine, nimic mai simplu! De fapt, nici nu trebuie sa iti faci griji pentru ca un card de debit se reinnoieste automat daca l-ai folosit in ultimele 6 luni inainte de expirare.

Vei putea ridica noul card de la sucursala la care ti-ai deschis contul, insa va trebui sa verifici inainte sunand la serviciul Call Center Carduri care este trecut pe spatele cardului. Nu uita ca un card poate fi utilizat pana in ultima zi din luna in care este valabil.

Pentru a apela serviciul Call Center Carduri de la Banca Transilvania, disponibil 24 h/24 h, este nevoie sa suni la numarul de telefon 0801.010.128 apelabil din reteua Telekom, 0264.308.028, apelabil din orice retea, inclusiv international. *8028 este numarul apelabil din retelele Vodafone, Orange si Telekom.

Daca ai un card la ING, numarul serviciului Call Center este 021.402.83.91.

Cei care vor sa contacteze serviciul Call Centerde la BCR, pot apela *2227 (*2BCR), numarul apelabil din retelele Vodafone, Orange, Telekom si RDS-RCS. Daca suni din strainatate, numarul de telefon este +4021.407.42.00.