Cum sa faci rezervari online la CFR Calatori
Cum sa faci rezervari online la CFR Calatori

Cum sa faci rezervari online la CFR Calatori


Pentru ca fiecare vrea sa evite cozile interminabile, dar si aglomeratia din gari, o sa iti aratam cum sa faci rezervari online la CFR Calatori. Metoda este extrem de simpla, asa ca nu o sa te mai intereseze deloc deplasarea la ghiseu pentru a iti cumpara un bilet.

Cum sa iti faci un cont la CFR Calatori pentru a cumpara bilete de tren online?

Pentru a cumpara bilete de tren online in trafic intern, primul pas este sa iti faci un cont pe site-ul cfrcalatori.ro. Accesati site-ul si apasati butonul „Creati un cont te utilizator”. Veti fi redirectionat intr-o noua pagina unde veti introduce datele personale pentru crearea contului. Bineinteles, campurile marcate cu * sunt obligatorii, asa ca trebuie neaparat sa introduceti toate datele.

Mai departe, trebuie sa fiti de acord cu termanii si conditiile. Daca nu vei fi de acord, nu o sa iti poti face contul, asa ca este necesar sa accepti toate conditiile. CFR ofera posibilitatea utilizatorilor de a primi oferte promotionale, asa ca daca si tu vrei sa vezi aceste oferta bifeaza aceasta optiune.

De asemenea, va fi necesar sa introduceti o adresa de email reala, pentru ca veti primi un mesaj informativ de la [email protected] cu subiectul „Confirmati-va contul”.

Daca aveti nelamuriri si intrebari, poti contacta CFR Calatori pe adresa de email [email protected] (disponibil 24×7) sau pe telefon la 0731.990.129, disponibil de luni pana duminica in intervalul orar 08:00 – 20:00.

Afla si cum sa te feresti de tepe pe olx.ro sau cum sa achizitionezi o masina din Germania fara sa mergi acolo!

Cum sa faci rezervare online la CFR Calatori?

Mergem mai departe si o sa va aratam cum sa faceti rezervari online la CFR Calatori. Dupa ce v-ati confirmat contul, trebuie sa accesati bilete.cfrcalatori.ro, insa nu uitati ca biletele pot fi cumparate cu minimum 6 ore inainte.

Dupa ce ati accesati site-ul, introduceti datele principale pentru stabilirea rutei, cum ar fi statia de plecare, statia de sosire si data plecarii. Mai mult, puteti completa si campul „Statie intermediara” si puteti stabili perioada de timp, numarul trenului de plecare, numarul trenului de sosire sau numarul de schimbari.

In sectiunea „Clase si oferte” veti alege clasa si tipul de vagon la care doriti sa rezervati, dar si oferta comerciala.

Puteti alege trei tipuri de oferte comerciale care sunt disponibile online la CFR Calatori:

  • Bilete si oferte standard
  • Oferte minigrup 2-5 persoane
  • Bilet dus-intors

„Numarul si tipul calatorilor”reprezinta urmatoarea etapa, asa ca se va deschide o fereastra in care se vor stabili aceste lucruri.

Iata care este numarul maxim de locuri care se poate rezerva la CFR Calatori intr-o singura tranzactie online, in functie de tipul de vagon:

  • 12 locuri la vagoanele de clasa – loc pe scaun (clasele I si II), exceptand oferta Minigrup care este limitata la numarul de locuri din cadrul unui bilet oferta
  • 6 locuri la vagoanele cuseta cu 6 paturi in cabina
  • 4 locuri la vagoanele cuseta cu paturi in cabina
  • 2 locuri la vagoanele de dormit cu 2 paturi in cabina si la vagoanele de dormit in regim „Single”, adica singur in cabina
  • 3 locuri la vagoanele de dormit cu 3 paturi in cabina

Veti putea achizitiona bilete la CFR Calatori pentru adulti, adulti cu card TrenPlus, copii, elevi sau caini.

Dupa ce selectati biletul pe care doriti sa il cumparati, veti primi un mesaj de informare privind transmiterea biletului pe adresa de email asociata cu contul dumneavoastra la CFR Calatori. Dupa ce confirmati comanda, exista un timp limitat de 15 minute pentru a trece la etapa urmatoare. Butonul ”Pasul urmator” devine activ si se poate trece in etapa urmatoare.

Va fi necesar sa introduceti datele calatorilor, iar ultimul pas este achizitionarea biletelor online. Veti fi redirectionati catre pagina de plati online a BCR, unde puteti utiliza un card bancar de tip Visa, MasterCard, Maestro sau Visa Electron emise chiar si de banci din strainatate.

Dupa ce ati achizitionat biletelele CFR online, clientii sunt obligati sa verifice ca datele inscrise pe acestea corespund cu datele solicitate. Daca nu corespund, puteti solicita anularea biletelor in maximum o ora de la achizitionare, fara retinere de comision.