Cum sa achizitionezi o masina din Germania online, fara sa mergi acolo


Afla cum sa cumperi o masina din Germania. Masinile second hand sunt foarte populare in randul romanilor si asta se vede, deoarece multi dintre ei isi cumpara automobile din Germania. Nu toata lumea stie cum sa cumpere online o masina la mana a doua, fara sa mearga pana acolo, asa ca am decis sa lamurim ce e de facut.

Pe ce site-uri cauti o masina second hand in Germania?

Cumparare masini online
Cumparare masini online. Sfaturi

Poate cel mai popular site este mobile.de, unde majoritatea dealerilor auto din Germania posteaza anunturi cu masini second hand sau noi. Lucrurile sunt foarte simple, pentru ca accesezi site-ul, cauti modelul de masina mult dorit si incepi sa studiezi.

Sigur vei gasi foarte multe anunturi asa ca va trebui sa le citesti cu atentie. Unele modele au un numar foarte mare de kilometri rulati, altele nu au dotarile pe care le cautati sau culoarea potrivita, asa ca va va lua ceva timp pana cand veti gasi automobilul la care visati.

Alti cumparatori sunt interesati sa gaseasca o oferta unde TVA este returnabil, deoarece vor sa achizitioneze masina pe firma.

Totusi, mobile.de nu este singurul site pe care puteti cauta masini second hand in Germania. Mai puteti cauta automobile pe autouncle.de, auto.meinestadt.de, ebay-kleinazeigen.de sau quoka.de .

Cum sa cumperi online o masina din Germania, fara sa te deplasezi acolo?

Cum sa cumperi o masina din Germania
Cum sa cumperi o masina din Germania

Atunci cand sunteti sigur ca ati gasit masina potrivita, puteti contacta vanzatorul prin email sau puteti suna la numarul de telefon, pentru ca majoritatea agentilor de vanzari cunosc limba engleza.

Mai mult, pentru ca romanii cumpara multe masini second hand din Germania, puteti avea norocul ca un conational sa lucreze la dealerul pe care l-ati contactat.

Dupa ce ati contactat dealerul, asigurati-va ca masina este in regula, chiar mai puteti cere poze in plus pentru a va convinge ca automobilul este in stare foarte buna.

Sfatul nostru este sa cautati dealeri auto oficiali care se ocupa cu vanzarea de automobile. Evitati dealerii multimarca pentru ca s-au mai raportat diverse neintelegeri atunci cand clientii au cumparat masini.

Dupa ce v-ati asigurat ca masina este in regula si ati trimis actele pe care dealerul auto vi le-a solicitat, va trebui sa transferati banii. Bineinteles, acestia nu vor ajunge instantaneu, asa ca aveti rabdare. Dupa ce tranzactia s-a facut, nu mai ramane decat sa trimiteti masina in Romania.

Cum transporti o masina second hand din Germania in Romania?

Ultimul pas este de multe ori si cel mai simplu. Pe bursele de transport veti gasi foarte multe companii care se ocupa cu transportul automobilelor second hand. Mare atentie, ca transportul sa fie asigurat!

Daca nu aveti incredere in aceste companii, puteti apela la filme din Romania, care se ocupa cu transporturi de automobile. Majoritatea acestora au platforme foarte mari cu care trasporta 5-6 masini intr-un singur transport. Pretul transportului este de la 500 de euro, in functie de locatia masinii.

Afla si cum sa cureti tapiteria din piele a masinii cu Lapte Doina sau cum sa scapi de mirosul de tigara din masina!