Scurgere chiuveta infundata. Cum sa eviti acest lucru si ce sa nu arunci niciodata
Scurgere chiuveta infundata. Cum sa eviti acest lucru si ce sa nu arunci niciodata

Scurgere chiuveta infundata. Cum sa eviti acest lucru si ce sa nu arunci niciodata


Scurgere chiuveta infundata. Trebuie sa recunoastem ca nu este foarte placut atunci cand ne lovim de aceasta problema, tocmai de aceea ar fi bine sa stii cum sa eviti acest lucru, dar mai ales ce sa nu arunci niciodata in chiuveta.

Scurgere chiuveta infundata. Cum sa eviti acest lucru si ce sa nu arunci niciodata – Cuprins:

Scurgere chiuveta infundata. Cum sa eviti aceasta problema

Scurgere chiuveta infundata
Scurgere chiuveta infundata

Scurgere chiuveta infundata. Daca si tu te-ai lovit de aceasta problema, ar fi bine sa stii ce ar trebui sa faci pentru a evita pe viitor. In cazul in care vrei sa stii cum sa desfunzi o chiuveta, ti-am pregatit aici un mic ghid.

Dupa parerea noastra este mult mai usor sa previi acest lucru, decat sa te lovesti de probleme. In primul rand, ar trebui sa stii ca in chiuveta nu ar trebui sa arunci paste sau orez.

In caz contrar, in scurgerea din chiuveta ta o sa se formeze un dop si asta o sa duca la o multime de probleme. Cel mai bine este sa arunci resturile de mancare la cosul de gunoi!

Totodata, ar fi bine sa stii ca in chiuveta nu se arunca grasimea sau uleiul. Grasimea se solidifica, asa ca nu este indicat sub nicio forma sa o arunci in chiuveta. Cat despre ulei, ar fi bine sa stii cum se recicleaza acesta dupa ce l-ai folosit pentru gatit.

Nici cojile de oua nu se arunca in chiuveta, cu toate ca unii spun contrariul. Te sfatuim sa le arunci la cosul de gunoi, asta daca nu vrei sa te lovesti de problema vesnica: scurgere de chiuveta infundata.

Resturi de mancare
Resturi de mancare

Mai mult, in chiuveta nu trebuie sa arunci lapte sau alte produse lactate. Specialistii spun ca lactatele polueaza mediul daca ajung in apa, pentru ca bacteriile prezente in acestea consuma foarte mult oxigen.

De asemenea, in scurgerea din chiuveta nu trebuie sa ajunga niciodata zatul de la cafea. Acesta poate bloca destul de usor tevile de scurgere, asa ca iti recomandam sa il folosesti pentru plantele din casa ta. Gasesti aici un ghid despre cum sa folosesti zatul.

Bineinteles, in chiuveta nu ar trebui sa ajunga niciodata faina. Atunci cand ia contact cu apa, faina va cauza mari probleme, asa ca data viitoare asigura-te ca ajunge la cosul de gunoi.

La fel trebuie sa procedezi in cazul medicamentelor. Pastilele nu se arunca niciodata in chiuveta, pentru ca nu faci decat sa infunzi scurgerea. Totodata, faci rau si mediului inconjurator!

La final, iti mai spunem ca nu trebuie sa arunci semintele, nucile sau cerealele. Acestea pot cauza probleme mari pentru tevile de scurgere. La fel si cu frimiturile, iti recomandam sa le arunci doar la cosul de gunoi.

Dupa cum vezi, ar fi bine sa ai mai multa grija pe viitor pentru a scapa de posibilele probleme. Nu de alta, dar nu este chiar usor sa desfunzi o chiuveta infundata!